Volledig scherm
© WireImage

Topmodel Miranda Kerr trouwt in spectaculaire Grace Kelly-japon

Het van oorsprong Australische Victoria's Secret-model Miranda Kerr (34) heeft een aantal glamourfoto's vrijgegeven van haar droomhuwelijk met de 27-jarige Snapchat-oprichter Evan Spiegel. Kerr en Spiegel trouwden eind mei in intieme kring in de achtertuin van het miljoenenvilla in de Verenigde Staten. 

Volledig scherm
Grace Kelly tijdens haar huwelijk in 1956. © YouTube

De wereldberoemde beauty gaf haar jawoord in een japon die is geïnspireerd op de spectaculaire bruidsjurk die filmster Grace Kelly (1929-1982) in 1956 droeg tijdens haar huwelijk met prins Rainier van Monaco. De jurk van Kerr is gemaakt door ontwerpster Maria Grazia Chiuri en modehuis Dior.

De ceremonie, zo is nu pas bekendgemaakt, werd bijgewoond door 45 gasten die een geheimhoudingsverklaring moesten ondertekenen. Afgesproken was dat niemand iets over de plechtigheid naar buiten mocht brengen. Een fotograaf van de Amerikaanse editie van modeglossy Vogue was aanwezig om kiekjes te maken van het bruidspaar. ,,Het was een magische dag", liet Kerr vandaag op sociale media doorschemeren. En de jurk typeerde ze als 'mijn meisjesdroom'. Kerr en Spiegel verloofden zich in juli 2016.

Miranda Kerr was van 2010 tot 2013 getrouwd met de Britse acteur Orlando Bloom (40) met wie ze zoontje Flynn (6) kreeg. Het jongetje fungeerde tijdens het tweede huwelijk van zijn moeder als ringendrager. Volgens Amerikaanse media ging het om een intieme bruiloft. De dag zou zijn begonnen met een uitgebreide yogasessie voor alle gasten en vervolgens een diner dat Kerr zelf zou hebben bereid. Zo stond er langzaam geroosterde kip met kruiden op het feestmenu. De party zou tot in de kleine uurtje zijn doorgegaan met onder meer een behoorlijk luidruchtige karaoke: een hobby van het koppel. 

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️🙏🏻😍

Een foto die is geplaatst door null (@) op

✨❤️✨

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Such a magical day 😍❤️😍

Een foto die is geplaatst door null (@) op

  1. Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome
    PREMIUM
    recensie

    Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome

    Wanneer een groot artiest een concert aflast, is het begrijpelijk dat je als fan schakelt tussen begrip en teleurstelling. Maar soms kan het niet anders of het begrip overheerst, zoals voor Lady Gaga: ze kampt met chronische pijnklachten en is daar openhartig over in de media. Toch was het desondanks een zure appel dat ze daardoor vorig jaar een deel van haar wereldtour moest aflasten, waaronder die op 3 oktober in de Ziggo Dome. Achteraf is het maar goed dat Gaga haar krachten gespaard heeft, want tijdens de herkansing, gisteren in de Ziggo Dome, knalde ze precies zoals je zou hopen. Haar laatste album, het meer persoonlijke Joanne uit 2016, doet automatisch een wat ingetogener, uitgekleder optreden verwachten, maar niets is minder waar: Gaga trakteerde de fans op een gulle, vurig uitgevoerde dwarsdoorsnede van haar werk, en wist daarbij vrijwel alle hits en favorieten uit haar roze cowboyhoed te toveren. Roze cowboyglítterhoed, welteverstaan, blijkt wanneer ze vanaf een bewegend podium de hoogte in wordt gestuwd terwijl ze het pompende Diamond Heart inzet: een ideale setopener, maar desondanks een wat vreemd ondergewaardeerd Gaga-lied. Het is zo’n nummer waar ze haar stem lekker vinnig weet te laten scheuren, iets wat ze ook doet tijdens een opzwepend A-YO, geflankeerd door in simpel zwart gestoken dansers.