Volledig scherm
Romee Strijd © EPA

Topmodel Romee dolgelukkig op boulevard, Marieke hangt de slingers op

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ze was totaal onhandelbaar, aldus zichzelf. Maar Leonie ter Braak vond zichzelf wel schattig eruitzien toen ze zwanger was.

Romee Strijd is dolgelukkig op een boulevard. De reden is vriendlief Laurens, die haar altijd aan het lachen maakt.

Maan gaat op van de zenuwen. De jonge zangeres heeft vandaag haar nieuwe single gelanceerd en hoopt dat het lied in de smaak valt bij de luisteraars. ‘Heb het vier maanden voor mezelf gehouden, nu gaat het de grote wereld in.’

Bibi Breijman, vriend Waylon en dochter Teddy vieren vakantie in Portugal. Het meisje staat bekend om haar guitige koppie en dat heeft een reden. ‘Deze heeft de lolbroek aan thuis... en overal eigenlijk.’

Veel mensen vinden het een ramp om ouder te worden. Marieke Elsinga niet. Ze blaast vandaag 33 kaarsjes uit en prijst zichzelf gelukkig.

Charly Luske neemt het er vandaag flink van. De musicalster is een dagje vrij en dat is een lange tijd geleden.

Nog meer slingers en taart: Zara-Lizzy, het dochtertje van vlogster Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk, is vandaag een jaar geworden.

Roos Schlikker hoopt dat volwassenen een voorbeeld nemen aan 'Het zonnetje'. Een rubriekje van de basisschool van haar zoon, waar elke week een kind in het zonnetje wordt gezet.

Fijn nieuws voor Kimberley Klaver en haar vriend Michel. Hun op 1 juli geboren zoontje Julius, die te vroeg werd geboren, mag eindelijk mee naar huis. ‘Welkom thuis, baby Julie', schrijft de kersverse moeder trots op Instagram.

Carly Wijs heeft weer een spannende update voor haar volgers. Vandaag heeft ze nootjes bij de borrel. ‘Omdat je alles moet delen op Insta', schrijft ze.