Volledig scherm
Toprak was jarenlang te zien in GTST. © anp

Toprak zit strak in haar jeans en Posjes bij vlagen gelukkig

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De familie Pos overweegt de aanschaf van een afwasmachine.

Rossana Kluivert heeft André Hazes aan een gezellige kersttrui geholpen.

Wie zich suf piekert op wie de prins uit het sprookje Assepoester toch lijkt: hij heeft iets weg van Jeroen van der Boom.

Eva Simons overweegt een zoveelste opvallend kapsel.

Toprak Yalçiner is radeloos nu ze niet meer weet waar ze het speelgoed voor zoontje Miro (1,5) moet laten.

Josje Huisman heeft tussen het flesjes geven door een tassenlijn ontworpen, waaronder een rugzakmodel waar luiers in passen.

Barry Atsma heeft vanaf een invalidentoilet een grote boodschap.

Actrice Abbey Hoes drinkt koffie met een imaginary friend.

De binnenblijf-trui van Daphne Deckers heeft een glittertje.

De dag kan niet beter van start gaan voor Geraldine Kemper. De presentatrice pakt namelijk haar biezen om vakantie te vieren met haar vriendin Sofia.

De Bauers hebben een boefje in huis. Niet een met een bivakmuts over zijn hoofd, maar een met vier poten, ontzettend veel haar en kraaloogjes die je lief aankijken.

André Hazes is dolblij met zijn platenbaas en heeft ook nu weer voor twee albums bijgetekend. ‘Als het aan mij lag, was het levenslang’, schrijft de zanger.

Heleen van Royen heeft gisteren een gezellig etentje gehad met de crew van Dancing with the Stars, die inmiddels als familie aanvoelt.

Winston Gerschtanowitz stuitte vanochtend op een kiekje van zijn vrouw Renate. ‘Lekker ding!', aldus de presentator.

De reis die Gordon door Azië maakte zit er bijna op. De presentator, die is afgekickt en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden, voelt zich sterk en deelt een kiekje waarop hij in een vechthouding te spotten is.

Een lieve actie van Nicolette Kluijver: de presentatrice speelt dit jaar voor Sint en gaat kindjes, die het thuis niet breed hebben, trakteren op boeken. 

De start van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? kan presentator Rik van de Westelaken niet snel genoeg gaan.

Kan niet wachten... 11/1/20 #widm #bijna #nogevengeduldaub #widm20 @wieisdemol.avrotros @richardkingmccullough

736 Likes, 22 Comments - Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) on Instagram: "Kan niet wachten... 11/1/20 #widm #bijna #nogevengeduldaub #widm20 @wieisdemol.avrotros..."