Treinenshow André van Duin opnieuw goed voor miljoenenpubliek

videoVoor de tweede week op rij voert De Grote Kleine Treinencompetitie van Omroep Max het rijtje met best bekeken amusementsprogramma’s van de woensdagavond aan. Naar de tweede aflevering van het door André van Duin gepresenteerde programma keken ruim 1,2 miljoen kijkers, net zoveel als vorige week. Het haalt daarmee een tweede plek in de kijkcijfer top 25.

12 reacties

 • Hanneke Verhoeven

  1 maand geleden
  Toevallig heb ik het verleden week gezien en dat bracht mij weer even terug naar vroeger. Als kind hadden wij ook een mooie treinbaan met huisjes, bomen, lantaarnpalen e. D. Wij hebben er als gezin met 5 kinderen zoveel plezier aan gehad. Dus ja ik vond het een leuk progamma.
 • J.C. Phitphan

  1 maand geleden
  @H. Hazzevanger Vooral niet kijken zou ik zeggen, waarschijnlijk voel jij je meer thuis bij de reality bagger, dit is gewoon onschuldig vermaak, met een presentator waar je je niet aan hoeft te ergeren, gewoon ontspannend, niets mis mee, en die mensen kunnen dus ook nog wat met hun handen, redelijk uniek vandaag de dag, want als de batterij van de telefoon leeg is, zien we alleen nog een stel zombies in volledige paniek.
 • D.P. Roos

  1 maand geleden
  Ben blij dat het niet bij de commerciëlen is. Lopen er ook geen onnutte bn'rs rond of 'n presentator die zich belangrijker vind dan het programma.
 • H. Hazzevanger

  1 maand geleden
  Dit soort programma's verwacht een mens bij de commerciële omroepen . Na de onnozele spelletjes met knikkers e.d. Maar dat de NPO zich nu ook al bezighoud met dit soort zaken verwacht een mens niet. Tenenkrommend ik kan er niets anders voor bedenken.
 • M.G. Bults

  1 maand geleden
  Als het maar luchtig is en nergens over gaat. Onschuldig vermaak prefereer ik toch boven al die "reality" rommel.