Trijntje Oosterhuis.
Volledig scherm
Trijntje Oosterhuis. © ANP Kippa

Trijntje houdt van haar curves en Jan glibbert over rotsen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het kostte Trijntje Oosterhuis wat tijd om van haar lichaam te leren houden, maar inmiddels heeft ze haar curves weten te omarmen.

Victoria Koblenko en haar partner zijn in Finland en genieten daar van de natuur. ‘Wat heb ik die sneeuw gemist zeg', schrijft de actrice.

Viktor Brand - ook wel 'Malle Eppie'- groet zijn volgers vanaf een zonnige, besneeuwde piste in het Franse Les Trois-Vallées.

Cabaretier Hans Teeuwen is jarig en brengt vandaag gewoon een ode aan zichzelf.  ‘Lang zal ik leven, in of desnoods buiten de gloria’.

Presentator Jan Versteegh is afgereisd naar Slovenië en glibbert daar over de rotsen. ‘Maar dan heb je ook wat!', aldus Jan.

Birgit Schuurman werd vanochtend wakker en had een boodschap voor haar volgers: 'Wees lief voor elkaar'.

Saar Koningsberger legt twee foto's naast elkaar van een reis naar Bangkok. Het verschil? Nu is ze onderdeel van een gezinnetje van drie.