Volledig scherm
Victoria Koblenko © Instagram

Trijntje in de trein en Victoria gewond door gevecht

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Trijntje in de trein

Het Spoorwegmuseum had vandaag een 44-jarige Trijn op bezoek. Met een 'ij' inderdaad, want zangeres Trijntje Oosterhuis was er een dagje uit met haar kinderen. Op haar Instagramaccount plaatst ze een kort filmpje, waarop ze samen met haar kroost uit een locomotief hangt. 

Verwennerij op het strand

Wolter Kroes geniet van zijn zonnige vakantie. De zanger ligt heerlijk te bakken op het strand en als kers op de taart krijgt hij er ook nog een massage bij. Voor zijn Tessa heeft hij een voetmassage geregeld, maar helaas kan zijn vrouw hier niet van genieten... ,,Tes haat voetmassage'', zegt Wolter lachend op Instagram. 

Tes haat voetmassage. En wat heb ik voor haar geregeld?? Voetmassage 😂😂

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Ahhhhh ellug lekkul ....

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Jinek uit oude doos

Eva Jinek weleens gezien in haar jongere jaren? De presentatrice deelt een foto uit de oude doos en zegt: ,,Ooit was ik stagiair op bureau Washington van de NOS, bij correspondent Charles Groenhuijsen. Afgaande op m'n gezichtsuitdrukking zou je het niet zeggen, maar ik had daar de tijd van mijn leven! Hier zit ik op de plek van Charles, het beeld te testen. #rarahoeoudbenikhier??'' Weet jij wat voor leeftijd de blondine hier had?

Oefenen met baby

Presentator Jan Versteegh is druk met de voorbereidingen voor de komst van zijn kind. Je kunt natuurlijk boeken lezen, maar wat Jan doet, is ook een mogelijkheid... Afrikaans babydansen.

Vandaag met oefenbaby Toby. We doen een cursus Afrikaans Babydansen. Ik dans. Toby slaapt vooral.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Hieperdepiep! 

Groot feest in huize Bakkum. De jarige job blaast vandaag dertig kaarsen uit. Jim deelt een foto op Instagram waarop is te zien dat hij deze speciale dag met een big smile viert. Vanjèn van den Bosch is Jims verjaardag ook niet vergeten en deelt een foto van het duo op Instagram. ,,Deze is jarig! Gefeliciteerd lieve Jim'', luidt haar berichtje.

Dit slaaphoofd is 30. Ja hoor! 🎊 📸: Lux Bakkum

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Deze is jarig!! 🎉🎁🎈 Gefeliciteerd lieve @jimbakkum 🍉

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Vechtersbaas Victoria

Auw! Victoria Koblenko is een klein beetje gewond geraakt, nadat ze afgelopen nacht een wijnfles in haar gezicht kreeg. ,,Wanneer je om 03:00 s nachts thuis komt en stijf staat van de adrenaline nadat je op je werk gevochten hebt met vijf wijven om een fles 🍾 Zij zijn drijfnat en ik een schaafwond'', verklaart de moeder van Kiy.