Volledig scherm
AMSTERDAM - Tim Douwsma en zijn jeugdliefde Elske © ANP Kippa

Trotse Tim showt babybuik van vriendin, Tygo moet drankje delen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Tim Douwsma is maar wat trots. De zanger en aanstaande vader deelt een kiekje van zijn hoogzwangere vriendin Elske.

Tygo Gernandt snapt het even niet meer. De acteur had een glas water voor zichzelf gepakt, maar lijkt deze nu af te moeten staan aan zijn kat.

Ja hallo!!! Ehm... #haha #loveit #duss #watnee

1,114 Likes, 101 Comments - TYGO GERNANDT (@tygo_gernandt) on Instagram: "Ja hallo!!! Ehm... #haha #loveit #duss #watnee"

Een flink compliment voor Carolien Spoor vandaag. De actrice moest haar ID tonen toen ze haar boodschappen wilde afrekenen. ‘Lieverd, ik ben 31 en zwanger van m’n tweede kind...', reageerde ze. ‘Oh wow... Je ziet er echt jong uit’, luidde het compliment van de medewerker vervolgens.

Sommige mensen steken duizenden euro's in marketing, Tooske Ragas zet gewoon haar dochter in. Fien rapt over het kookboek van haar moeder, die nu overigens ook elke zaterdag te zien is in Dancing With the Stars.

Heb de beste marketing gewoon in huis!!!! Dankjewel Fien, you ROCK!! #dochter #rap #geweldig #appeltje.eitje.tooske #kookboek #makkelijkerecepten #snellerecepten #koken #watetenwevandaag

275 Likes, 14 Comments - Tooske Ragas Official (@tooskeragas) on Instagram: "Heb de beste marketing gewoon in huis!!!! Dankjewel Fien, you ROCK!! #dochter #rap #geweldig..."

De OG3NE-zusjes kunnen het nauwelijks geloven: vanaf vandaag rijdt er een vrachtwagen met de aankondiging van hun toer door het land. 'Ik vind dit zo gaaf!', schrijft Shelley trots.

Robin Martens is niet alleen dol op dansen en acteren, ze kan ook geen genoeg krijgen van haar viervoeters.

Hoe schattig! Jochem Myjer blikt terug op een foto van tien jaar geleden waarop hij zijn dochtertje Limoni in zijn armen heeft. 

Gewoon een normale werkdag voor tv-bioloog Freek Vonk. Hij heeft weer eens een slang in zijn handen.

Zanger André Hazes mist zijn kleine jongen. Hij verlangt ernaar om weer thuis te zijn en het mannetje in zijn armen te sluiten.

Hoe word je genomineerd voor een Gouden Kalf? Acteur Achmed Akkabi deelt op Instagram hoe Oussama Ahamnoud, nu genomineerd voor het filmbeeldje, solliciteerde voor de rol van Muis in Mocro Maffia.

Voormalig miss Nederland Zoey Ivory wil jonge meisjes inspireren, daarom deelt ze een fotoreeks zonder make-up.

Zanger Dotan kwam eerder deze maand uit de kast in het programma Waar is de Mol? en vertelde dat hij een vriend heeft. Nu toont hij ook zijn grote liefde via Instagram.

Een romantische dag voor dj – en zoon van Dries – Dave Roelvink. Hij heeft een romantische date... met zijn telefoons.

Waylon en Bibi Breijman hebben een dure oppas. Niemand minder dan Chantal Janzen past op de kleine Teddy.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
18473 stemmen