True Blood-actrice heeft lol om zien eigen borsten in nieuwsbulletin

VideoAnna Paquin (35) kan er wel om lachen dat de Britse omroep BBC deze week in een nieuwsuitzending per ongeluk een pikant filmpje toonde waarin de Nieuw-Zeelandse actrice zichzelf uitkleedt. ,,Mijn borsten! Op zo veel manieren is dat grappig'', reageert de blondine via Twitter.

,,Nu ik weet dat iedereen het hierover had, is dit het grappigste wat ik in lange tijd gezien heb. Bedankt voor het giechelen!'', schrijft ze ook bij de hashtag 'free the nipple'. ,,Je weet wanneer je het hebt gemaakt wanneer je borsten in beeld komen in het nieuws van 10 uur.''

True Blood

Volledig scherm
© YouTube

Kijkers van de BBC-ochtendshow kregen achter de nieuwslezeres op een computerscherm een vrouw te zien die haar zwarte topje en beha uittrok. Gedacht werd aan een pornofilmpje, maar het bleek te gaan om een scène uit de Amerikaanse serie True Blood, waarin Paquin de rol vertolkt van Sookie Stackhouse.

In het korte fragment was ook tegenspeler Robert Kazinsky te zien. Hij is blij dat het vooral om het lijf van Paquin ging en niet om zijn 'donut buik'. Ook Paquins man acteur Stephen Moyer ziet de humor er wel van in. ,,Dit is te gek en het maakt me heel blij'', twitterde hij.

Een mededeling van de BBC dat ze 'de zaak' zullen onderzoeken, slaat Paquin overigens in de wind. Ze vraagt zich af waar het onderzoek dan precies uit moet bestaan.

Volledig scherm
Paquin neemt de Golden Globe voor beste actrice in een tv-drama, voor haar rol in True Blood, in ontvangst, in 2009 © EPA
Volledig scherm
Met Stephen Moyer © Anna Paquin en Stephen Moyer. EPA