Tom Groot.
Volledig scherm
Tom Groot. © ANP Kippa

Tuinman Tom komt met eigen boek over tuinieren

Tom Groot, bekend van het RTL 4-programma Eigen Huis & Tuin, brengt volgende week zijn allereerste boek uit. Dat maakte pr-bureau House of Rebels vandaag bekend.

In het boek Tuinieren met Tom geeft de tuinman tips om van je tuin een droomtuin te maken, door middel van 25 onmisbare tips, anekdotes en handige weetjes.

,,Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen groene oase kan creëren. Ongeacht de afmetingen, want ook op een balkon en terras of in een kleine stadstuin kun je zaaien, oogsten en heerlijk genieten van het buitenleven”, aldus Tom.

Het boek is vanaf 7 mei te koop bij de dieren- en tuinwinkelketen Welkoop.

Voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Tom Groot is sinds 2015 te zien in Eigen Huis & Tuin, naast timmerman Thomas Verhoef en presentatrice Evelyn StruikToen RTL begin deze maand bekendmaakte dat het klusprogramma stopt in zijn huidige vorm vanwege de hoge kosten, was dat voor Tom even slikken. ,,Het kwam wel hard aan natuurlijk.” 

Inmiddels heeft Tom de laatste draaidag achter de rug. In RTL Boulevard liet hij vanavond weten het jammer te vinden. ,,Ja helaas. Heel erg jammer dat het zo abrupt is gestopt. We hadden toch een groot familiegevoel met elkaar.”

Zenderbaas Peter van der Vorst zei in een reactie dat gezocht wordt naar een nieuwe vorm van Eigen Huis & Tuin en dat het huidige presentatieteam van wat hem betreft gewoon aan het programma verbonden blijft.