Gwen van Poorten,Emma Wortelboer, Sahil Ammar Aissa en Jurre Geluk tijdens het pop-up sekspoppen-bordeel van het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken op de Wallen in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Gwen van Poorten,Emma Wortelboer, Sahil Ammar Aissa en Jurre Geluk tijdens het pop-up sekspoppen-bordeel van het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken op de Wallen in Amsterdam. © ANP Kippa

Tv-kijker ziet niks meer in Spuiten en Slikken

De kijkcijfers liepen de afgelopen jaren al flink terug, maar momenteel is Spuiten en Slikken een regelrechte tv-flop. Is het tijdperk van het ooit zo spraakmakende programma over seks en drugs ten einde?

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Tonnen schade: enorme vernielingen station Eindhoven
  Play

  Tonnen schade: enorme vernielin­gen station Eindhoven

 2. 'Brabantse drugsproblematiek moet hoger op politieke agenda'
  Play

  'Brabantse drugspro­ble­ma­tiek moet hoger op politieke agenda'