Tv-kijkers verbaasd over transformatie Debby Pfaff: ‘Wat is er met haar gebeurd?’

Kijkers van de Vlaamse versie van het dansprogramma ‘Dancing With the Stars’ hebben haar vast al eens gespot: Debby Pfaff (44), de oudste dochter van Carmen en Jean-Marie Pfaff. Elke week is ze in de studio om - samen met haar man Nicolas Liébart - haar jongere zus Kelly aan te moedigen, die volgens veel kijkers dé topfavoriet is. Debby valt vooral op door haar uiterlijk, dat volgens velen ‘haast onherkenbaar’ is veranderd.

Kelly Pfaff danste ook afgelopen zondag weer voortreffelijk, maar was ook erg emotioneel toen er herinneringen aan haar overleden grootvader naar boven werden gehaald: ,,Ik heb drie jaar niet over hem kunnen spreken”, snikte Kelly. ,,Ik was erg boos dat hij gestorven is. Ik heb geen tijd gehad om te rouwen.” De camera zoomde daarna ook op Debby in, die - net als haar zus - haar tranen wegveegde. 

Wat veel kijkers daarbij opviel en wat ze via social media ook direct lieten weten: Debby Pfaff ziet er heel anders uit dan pakweg tien jaar geleden. Debby is altijd al een knappe vrouw geweest, is de algemene opinie, maar ze ziet er volgens veel kijkers nu veel glamoureuzer uit dan eerst. Meer als een ‘echte’ Hollywoodster.

Volledig scherm
Debby Pfaff ziet er tegenwoordig helemaal anders uit dan toen ze nog te zien was in ‘De Pfaffs’ op VTM. © Kristof Ghyselinck/VTM

Géén chirurgie

,,Bedankt voor het compliment”, reageerde Debby op alle ophef. ,,Maar uiteindelijk... Ik begrijp niet goed waarom mensen vinden dat ik zo veranderd ben. Waarschijnlijk omdat ik niet zo vaak meer in de media kom. Mijn haar is langer en blonder dan vroeger. En ja, ik heb een nieuwe bril. Maar voor de rest... Ik gebruik gewoon goeie gezichtscrèmes.” Van chirurgische ingrepen is volgens Debby geen sprake. ,,En als dat wél het geval was geweest, zou ik dat gerust toegeven. Ik ben zelfs voorstander van plastische chirurgie.”

Zo maakte Debby er nooit een geheim van dat ze ooit haar boezem heeft laten verfraaien door plastisch chirurg Bart Decoopman. Hij is ook degene die het gezicht van de door gezondheidsproblemen geplaagde Carmen Pfaff heeft ‘opgefrist’. Ook Debby’s echtgenoot Nicolas is niet van vies van een ingreepje. Vorig jaar ging hij naar Turkije om in een gespecialiseerde kliniek een haartransplantatie uit te laten voeren.

De Pfaffs

Debby Pfaff is bekend van de realityreeks De Pfaffs, die tot 2012 werd uitgezonden. Daarin waren Jean-Marie en zijn gezin in hun villa in de Belgische plaats Brasschaat te zien. Oudste dochter Debby woont samen met Nicolas en hun twee zoontjes Keano en Liam. Kelly is getrouwd met Sam Gooris en moeder van Shania en Kenji. De jongste Pfaff-dochter is Lyndsey, zij is getrouwd met Dave Volders. 

Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert