Volledig scherm
Stormy Daniels bij RTL late Night met Twan Huys © rtl

Twan Huys haalt voorpagina Washington Post met Stormy Daniels

Een flinke mijlpaal voor Twan Huys. De kersverse presentator van RTL Late Night heeft de voorpagina van de Washington Post gehaald met zijn interview met Stormy Daniels. ,,Heel eervol de voorpagina van een van de beste kranten ter wereld te halen", vertelt Huys aan deze site.

Huys is ontzettend blij met de aandacht vanuit de Amerikaanse krant. ,,Het is nog fijner dat dit gebeurt in de eerste week van RTL Late Night met Twan Huys. Een enorme opsteker voor de redactie van het programma", zo laat hij weten. De presentator noemt het een enorme eer om de voorpagina van zo'n grote kant te bereiken.

De Washington Post zoomt in het artikel uitgebreid in op de uitspraken die Daniels heeft gedaan naar aanleiding van haar nachtelijke avontuurtje met Donald Trump. Dat nieuws werd in januari onthuld door de Amerikaanse krant The New York Times. Ook bleek dat de oud-pornoactrice 130.000 dollar kreeg om te zwijgen.

De RTLLate Night-uitzending met de veelbesproken Daniels trok donderdag 568.000 kijkers. De drie dagen daarvoor keken gemiddeld 478.000 mensen naar het opgefriste RTL4-praatprogramma. 

  1. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
    video

    Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

    De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!