Twee talentvolle mensen zo rücksichtslos afserveren, zonder kans op verbeteren, doe je niet

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

113 reacties

 • F.T. Wassing

  1 week geleden
  Waar is de NPO in vredesnaam mee bezig. Als ik daar lid van was had ik dat acuut opgezegd. Waarom moeten programma 's waar heel veel mensen naar kijken z.g.n. " verjongen " . De meeste jongeren kijken niet eens meer TV.
 • John Van Rijsingen

  2 weken geleden
  Geraakt, is niet het woord! Flabbergasted! Shocking... Ik heb er geen woorden voor! We gaan jullie terugzien en horen! Mijn abonnement op NPO kan ik niet opzeggen, maar van BNN-VARA wel! Het komt goed, heel veel sterkte! Echt wèg m et Frans Klein , c.s. Functie elders is nog te goed!
 • E Kuijper

  2 weken geleden
  Ik vind dit heel heel erg jammer. Het is een goed gepresenteerd programma door twee mensen die goed geïnformeerd zijn. Waarom moeten zij nu ineens stoppen en worden wij weer lastig gevallen met die oude bekende Hilversumse kliek waar een ieder op uitgekeken is. Dit was een programma met goede informatie en amusement. onbegrijpelijk!
 • Tommy Van der velden

  2 weken geleden
  Het is niet zo vreemd dat het laatste seizoen iets minder was. Dagen lang uitzenden vanuit de ahoy hal moeten ouwehoeren over het songfestival. Verder was het gewoon altijd prima. Ik hoop van harte dat Renze bij een andere zender net zo groot word als Willem Duys ooit was , want dat verdiend hij. Echt een topper. Met Fidan komt het sowieso wel goed. Wbt de plaats vervangers is bizar het enige woord dat ik er voor kan verzinnen
 • Redacteur AD

  2 weken geleden
  De komende uren is er geen moderator aan het werk. Reacties die nu worden ingezonden, worden morgenochtend gemodereerd.
 1. Angela de Jong wist dat het rommelde bij De Vooravond: ‘Maar dit zag ik niet aankomen’
  Play
  PREMIUM
  video

  Angela de Jong wist dat het rommelde bij De Vooravond: ‘Maar dit zag ik niet aankomen’

  Het besluit van BNNVara om Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond te halen komt voor Angela de Jong als een grote verrassing. De AD-columniste vertelt aan deze site dat ze wist dat Frans Klein, directeur video van de NPO, ontevreden was over het programma maar ze zag de wissel absoluut niet aankomen. ,,Ik ben benieuwd wat voor verschil Sophie en Khalid gaan maken.”