Tweede seizoen Undercover in september op Netflix

VIDEOHet heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws voor fans van Undercover. Het tweede seizoen van de hitserie verschijnt namelijk 6 september op Netflix, zo meldt RTL Boulevard. De nieuwe reeks staat in het teken van illegale wapenhandel.

De hoofdrollen in het tweede seizoen worden weer gespeeld door Anna Drijver (Kim de Rooij) en Tom Waes (Bob Lemmens). Kim werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie, terwijl Bob nog steeds aan de slag is als agent. Waar het eerste seizoen draaide om de drugswereld in Noord-Brabant, gaat het in de tweede reeks over illegale wapenhandel. Het duo ontdekt een netwerk dat is gestart in Syrië en inmiddels is uitgebreid naar België. Bob gaat weer undercover.

Naast de releasedatum die vandaag bekend is gemaakt, kan Lina Brouneus, directeur co-production & acquisition, ook bevestigen dat er inderdaad een derde seizoen van Undercover komt. Eerder praatte Elise Schaap haar mond al voorbij toen ze te gast was in de talkshow van Eva Jinek.

De Belgisch-Nederlandse serie Undercover bleek na lancering een schot in de roos. Nederlandse Netflix-kijkers streamden het afgelopen jaar massaal de reeks rond drugsbaron Ferry Bouman, een rol die gespeeld werd door Frank Lammers. Een slimme zet van Netflix om de populaire serie een tweede seizoen te geven.

Er zal in het tweede seizoen overigens nog een bekend gezicht opduiken: kickbokser Rico Verhoeven scoorde een rol in de serie. Hij zal een van de handlangers van Ferry Bouman spelen. Verhoeven deelt vandaag een teaser op zijn Instagram-account waarin hij te zien is.

Undercover met onder anderen Frank Lammers.
Volledig scherm
Undercover met onder anderen Frank Lammers. © Netflix

Alles over de nieuwste series, hoor je in onze podcast Bingewatchers: