Volledig scherm
© Marcel Wagenaar

Tweede show voor André Hazes in Ahoy

Er komt er een tweede concert van André Hazes in Rotterdam Ahoy. De vraag naar kaarten voor zijn concert op zaterdag 19 oktober is zo groot dat de zanger een extra show geeft op vrijdag 18 oktober 2019.

Voor André wordt het extra optreden zijn zevende Ahoy-concert. De zanger is daarmee de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar Rotterdam weet te trekken en daar is hij blij om. ,,Dit is geweldig", zegt André. ,,Het was voor mij niet vanzelfsprekend dat ik ook volgend jaar meerdere concerten in Rotterdam Ahoy zou mogen geven.”

  1. Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.