Volledig scherm
Pommeline. © RTL

Twijfels bij Temptation-koppels slaan toe na eerste kampvuur

Temptation IslandWaar de koppels de eerste paar dagen vrijwel allemaal vertrouwen hadden in hun deelname aan Tempation Island VIPS, lijkt dat gevoel nu sterk af te zwakken. De stelletjes kregen vandaag voor de eerste keer beelden van hun partner te zien en die hebben de nodige sporen achtergelaten. ,,Waarom is ze nog bij me als ze me niet vertrouwt?”, vroeg Damian zich af tijdens het confronterende kampvuur.

Een huis vol verleiding, zie dat maar eens te weerstaan. Het ging de vrouwen vooralsnog goed af. Ja, ze hebben zeker hun temptation in de villa, maar daaraan toegeven doen ze bij lange na niet. Bij de mannen was dat een ander verhaal. Quintin liet zich al snel meeslepen door verleidster Shané en kroop met haar onder de douche. Damian gaf aan Lie als zijn temptation te zien en liet heel wat details over zijn relatie met Shirley los, Fabrizio verbrak een van zijn regels (niet als laatste opblijven) en Thomas liet zelfs de blonde Djamiah topless in zijn kamer slapen.

Dat betekende maar een ding voor de producenten van het programma: gegarandeerd drama en tranen tijdens het eerste kampvuur. En sprake van drama en tranen was er zeker, want op Shirley na hield geen enkele dame het droog. Zo kreeg Pommeline te horen dat Fabrizio het ene moment volledig voor haar wil gaan. ,,Maar het andere moment zakt ‘ie eigenlijk weer terug. Dan raakt ‘ie onzeker”, vertelde verleidster Mira in de beelden die Pommeline voorgeschoteld kreeg. En de woorden van Mira kwamen als een mokerslag bij de getatoeëerde blondine binnen. ,,Hij zegt tegen mij altijd dat ik de vrouw van zijn leven ben, en dan hoor ik ineens dat hij onzeker zou zijn”,reageerde ze, terwijl de tranen over haar wangen liepen.

Ook Channah hield het niet droog nadat ze zag dat haar vriend Quintin het wel erg gezellig had met Shané. Evenals Yasmin, die waarschijnlijk de heftigste beelden onder ogen kreeg. De vriendin van YouTuber Thomas Cox kreeg te zien hoe haar vriend met volle teugen genoot van al het vrouwelijk schoon en zelfs Djamiah in zijn kamer liet slapen. Dat ging te ver volgens Yasmin. ,,Nu ga ik het ook gewoon godverdomme zeggen ook. De reden waarom ik ben vreemdgegaan is puur omdat hij nooit aandacht aan me gaf. En omdat hij meer dan een keer is vreemdgegaan.” Bij aankomst in de villa gooide ze een flesje water van het balkon. ,,Dit is Thomas!”, zei ze woedend.

Voor Shirley was het een prima avond. Zij zag Damian op beeld, die aan de verleidsters vertelde dat hij Lie wel zag zitten. Ook liet hij saillante details over zijn relatie los. Bijvoorbeeld over de jaloezie waar hij mee kampte, iets waar zij totaal geen last van heeft. Dat deed Shirley echter weinig. ,,Dit wist ik allemaal al”, reageerde ze nonchalant.

Vertrouwen

In de mannenvilla sloeg ondertussen ook de nodige paniek toe. Fabrizio mocht het spits afbijten en bekende Temptation Island tóch wel te hebben onderschat. De beelden van Pommeline, dansend met verleiders, waren dan ook geen pretje om naar te kijken. ,,Ik ken haar niet op deze manier... maar ik kan niet zeggen dat het me niks doet”, vertelde hij aan presentator Kaj Gorgels.

Quintin had bij de eerste video niks te klagen, zo vond hij. Zijn Channah deed zich niet anders voor en hoe ze met verleider Joris omging, was gewoon haar manier van doen. Maar toen hij even later te horen kreeg dat Joris en Mitch wel in de smaak vielen bij Channah, werd hij wat onzeker. ,,Ik zie ook hoe ze naar die jongen kijkt, dat ze iets in hem ziet. Ik hoop gewoon dat ze mij in haar achterhoofd houdt en niet voor hem valt. Dat zou ik zonde vinden.”

Damian kreeg echter wel een klap te verwerken. Shirley deed aan Channah uit de doeken dat ze sinds oud en nieuw al aan haar relatie met Damian twijfelt. Dat zou komen door de vele leugens die Damian zou hebben verteld aan anderen. Iets waar hij zelf, na het zien van de beelden, totaal niets van snapte. ,,Dit is wel een verrassing”, gaf hij toe. ,,Waarom is ze nog bij me als ze me niet vertrouwt?” 

In tegenstelling tot Yasmin, had Thomas niks te vrezen. Zijn beelden waren meer dan oké. ,,Zoals het er nu uitziet, is het nog safe“, stelde hij, niet wetende dat Yasmin in haar villa eigenlijk al de handdoek in de ring had gegooid.

Volledig scherm
Fabrizio, Quintin, Thomas en Damian. © RTL