Volledig scherm
© anp

Twitter ontploft na verbazing over uiterlijk Yolanthe

Er is flinke commotie ontstaan over het uiterlijk van Yolanthe Sneijder Cabau. Gister zat ze aan tafel bij RTL Late Night en leek het of de vrouw van Wesley Sneijder een metamorfose had ondergaan. Inmiddels ontploft Twitter vanwege de looks van 'Yo'.

Presentator Humberto Tan vroeg Yolanthe nog naar haar uiterlijk: ,,Er is iets aan jou? Ben je gespierder geworden?'' Yolanthe zelf hield het bij het feit dat ze vier tot vijf keer week traint, maar dat alles puur natuur is. Op sociale media worden vraagtekens geplaatst bij de verschijning van Yolanthe. Van verbazing tot geestige tweets; menig twitteraar is in de ban van Yolanthe.

#Yolanthe
Zo merkt één twitteraar op dat Yolanthe steeds meer op de tattoo begint te lijken die op het lichaam van haar man prijkt. Terwijl @yannickgld er even van overtuigd was dat hij de vrouw van Andy van der Meijde zag zitten aan de tafel van Humberto: het bleek Yolanthe. Ook merkte iemand op dat de opvolger van Marijke Helwegen inmiddels gevonden is. Verbouwing? Verkeerde make up? Twitterend Nederland weet het niet precies, maar ook bijna 24 uur na de uitzending stromen de tweets op #Yolanthe nog binnen. 

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
32006 stemmen