Uitzinnige Bibi omhelst haar Waylon na behalen finale Songfestival

VIDEOZanger Waylon wordt op sociale media overladen met complimenten van zijn collega's en vrienden, maar de manier waarop zijn vriendin Bibi Breijman hem feliciteert is misschien wel het hartverwarmendst. Op beelden van verslaggever Mark den Blanken is te zien hoe zij in zijn armen valt en de geliefden samen het succes vieren.

Vanmiddag hield Waylon het al niet meer droog toen ze via een videoboodschap hem succes wenste. ,,Hoi liefie, ik wil je natuurlijk ook heel veel succes wensen voor vanavond en zegen dat ik mega-, megatrots ben dat je gewoon zo staat voor hetgeen waar jij in gelooft. Zet hem op, I love you. Ook van je kleine outlaw!"

De twee verwachten komend jaar hun eerste kindje. Het stel ontmoette elkaar tijdens de opnames van het RTL4-programma It Takes 2, maar de vonk sloeg pas over tijdens de repetities voor Waylons concert in Ahoy. Daar trad Bibi op als gastartiest.

Wij volgden de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2018 in ons liveblog. Lees alles hier na.

Volledig scherm
Waylon from the Netherlands waits for results in Lisbon, Portugal, Thursday, May 10, 2018 during the second semifinal of the Eurovision Song Contest. The Eurovision Song Contest grand final takes place in Lisbon on Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Armando Franca) © AP