Tim Hofman.
Volledig scherm
Tim Hofman. © Brunopress

Vakbond van belastingdienstambtenaren doet aangifte tegen Boos

UpdateDe Belastingdienst heeft aangifte gedaan tegen de omroep van Boos. Presentator Tim Hofman deed een oproep via sociale media aan klokkenluiders om zich te melden als zij namen van ambtenaren kennen die zich niet aan de regels hebben gehouden bij de fiscus. Dat meldt Trouw. 

105 reacties

 • C.J.H. PIETERSE

  1 jaar geleden
  Een vakbond voor ambtenaren, hoezo...? De enige beroepsgroep die 'n dusdanige rechtsbescherming geniet, dat ze nóóit voor hun - van ons belastinggeld - al zwaar overbetaalde baantje hoeven vrezen, integendeel: lagere ambtenaren worden soms(!) overgeplaatst in soortgelijke functie met dito salaris - bij ernstig verwijtbaar handelen hooguit in 'n lagere salarisschaal - en hoge(re) ambtenaren wegGEPROMOVEERD! En altijd maar anonieme brieven sturen, ondertekend met "DE belastingdienst": Rara, wie?
 • Bijl

  1 jaar geleden
  Het resultaat van dit gaat vrees ik worden: hoe hoger op de ladder, hoe harder ze naar beneden trappen!
 • Wanda Groffen-Heijboer

  1 jaar geleden
  Vind dit wel als een heksenjacht overkomen. Is het niet belangrijker, dat iedereen zo snel als mogelijk gecompenseerd wordt? Voor zover je het uit elkaar trekken van families kan compenseren.
 • Arthur Vrielink

  1 jaar geleden
  Het vervolgen van ambtenaren heeft alleen een negatief effect. Ik ben zelf als gedupeerde heel vaak giga kwaad geworden, maar durf nu openlijk te zeggen dat de fiscus en aanverwante ambtenaren die gehandeld hebben na aanleiding vd valse beschuldigingen ze zullen zich voor de rest van hun leven zelf moeten leven met wat ze anderen hebben aangedaan. Dat is toch al een last genoeg. Want oplossingen die komen er nooit. Het is verschroeide aarde politiek. Dat lost niets op. Nu niet, nooit niet.
 • R Diks

  1 jaar geleden
  @Ruud van Arnhem ik zeg ook niet dat iedere ambtenaar schuldig is of ziet u dat wel staan? Ik zeg dat justitie een onderzoek had moeten doen naar personen die bewust hun boekje te buiten zijn gegaan en hiermee mensen hebben gedupeerd! Maar als justitie dit nalaat het fijn is dat er journalisten zijn die dit aan de kaak stellen! Ik ben geen fan van Tim zoals u kunt lezen. Weet u dat de meeste gedupeerden van deze affaire onschuldig waren? Wie is kortzichtig? Uw uitspraken komen ondoordacht over