Valse Gargamel duikt op in Chantal Blijft Slapen

VideoChantal Janzen schrok zich gisteravond een hoedje toen Gargamel, de valse tovenaar uit de Smurfen, plots van zich liet horen tijdens haar logeerpartijtje. Het bleek niemand minder dan gastheer Tygo Gernandt te zijn. De aflevering met de acteur en Radio 538-dj Edwin Evers leverde haar 1,7 miloen kijkers op, waardoor het de op een na best bekeken aflevering ooit is.

Chantal dacht rustig te gaan slapen, maar het werd al snel duidelijk dat dat niet zou gebeuren. Vanuit een andere slaapkamer kamer klonk een nijdige stem. ,,Ik haat smurfen!", riep Tygo, waarop de RTL-presentatrice stomverbaasd omhoog schoot in haar bed. ,,Oh, jij bent Gargamel", riep de blondine verbluft uit. ,,Dat heb ik nooit geweten!" 

Het hilarische tafereel ging nog langer door. Tygo deed niet alleen het personage uit de Smurfen na, maar kroop ook in de huid van Schimpie, een wezentje uit een reclame dat onder teennagels kruipt. ,,Ik heb zo'n enorme hekel aan Schimpie", zei Chantal geprikkeld, gevolgd door een scheldwoord.

In het kader van Chantals bezoekje aan Edwin Evers, liet de acteur ook nog even horen hoe geschikt hij zou zijn als Radio 538-dj. 

Verbazen
Chantal wist Edwin Evers te verbazen door de studio in te wandelen met slechts een roze handdoek en badmuts. ,,Chantal, wat is dit?'', riep Evers verontwaardigd, waarop de RTL-presentatrice droogjes antwoordde dat ze zich helemaal thuis voelde.

Alleen het Achtuurjournaal (2,2 miljoen) wist meer mensen te trekken dan de uitzending van het RTL4-programma gisteravond. Met 1,7 miljoen kijkers is de uitzending niet de best bekeken ooit. Dat is de aflevering waarin ze onder het wol kroop bij Timor Steffens en Gordon, met 1,8 miljoen nieuwsgierigen. 

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
17313 stemmen