Angela de Jong
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Van Fidan Ekiz naar Sylvana Simons, zo ziet urgentie er dus uit bij BNNVara

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

56 reacties

 • Peter Stok

  1 jaar geleden
  GEWELDIG!! Heb hier niets aan toe te voegen. Dank je wel Angela, applaus!
 • betty anker

  1 jaar geleden
  Angela, Heb uit principe niet gekeken, vanwege het idiote ontslag van Fidan en Renze. Ben zo blij met jouw verslag! Bovendien praatprogramma's genoeg.
 • Stefan Vlaminckx

  1 jaar geleden
  Laat ik beginnen met dat waar ik het oneens met je ben: Spuuglelijk. Dat decor is net zo lelijk als de ontslagen van Fidan en Rense. Maar verder heb ik nu 2 afleveringen bekeken en ben het met je eens dat de urgentie nou niet bepaald is toegenomen. Vond het netjes dat Kasem er netjes bij vertelde dat hij zakelijk verbonden is geweest aan de Vries junior. Maar verder was het een herhaling van zijn interview bij boulevard en kan ik nu al niet meer terughalen wat de andere onderwerpen waren.
 • Geert de Jonge

  1 jaar geleden
  Het is voor BNNVARA toch helemaal niet belangrijk wat de kijkers van de vervangers van De Vooravond Khalid & Sophie vinden en of urgentie hebben. En laat ik eerlijk zijn dat ik de gewenste urgentie ook niet heb waargenomen. Dit programma is gemaakt voor de directie van BNNVARA en de NPO. En wie mee wil kijken naar dit ongewenste programma kan dat doen. En Renze Klamer, één van de presentatoren van De Vooravond, gaat volgens de Mediacourant van BBNVARA naar AVROTROS.
 • Coby Pair de Ruiter

  1 jaar geleden
  🇳🇱 Maar niet eens meer aan begonnen. Koffie zetten en dan kijken naar Australian Masterchef!🤔✌🇳🇱