Volledig scherm
© getty

Van Paris Hilton naar stamppot in Spijkenisse

De ene dag staat hij als Afrojack in de penthouse van rapper en producer P. Diddy. De andere dag haalt hij als Nick zijn snelle hap in de snackbar of de shoarmatent in Spijkenisse, eet hij zuurkool bij zijn moeder en doet hij boodschappen in het winkelcentrum.

Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© getty

Inmiddels kent half Hollywood hem. Afrojack werkt met sterren als Lady Gaga, Rihanna, Madonna en Beyoncé. Andere artiesten staan voor hem in de rij. Momenteel wordt Afrojack regelmatig gespot met de steenrijke hotelerfgename Paris Hilton.

Twee jaar geleden was Afrojack louter bezig met zijn carrière in Nederland. Maar als de Franse top-dj David Guetta, de huidige nummer 1 van de wereld, hem spot in Miami en zijn kroonprins onder de hoede neemt, gaat het hard. Samen maken ze remix van het nummer Revolver van Madonna. Dat levert hun een Grammy op.

Succes heeft ook een keerzijde. Zijn plotselinge breuk met de hoogzwangere Amanda Balk, een blauwe maandag realityster uit De Gouden Kooi, is breed uitgemeten. Volgens Amanda ging Nick vreemd en is ze door hem op straat gezet.

Afrojack geniet van zijn huidige leven. 'Ik begrijp niets van de hysterie die om mijn aanwezigheid ontstaat. Ik ben gewoon een gast die graag muziek maakt, uit Spijkenisse komt en graag bij zijn moeder Hollandse pot eet.'

Lees het hele artikel in het AD van vandaag.