Willemstad, Curacao.
Volledig scherm
Willemstad, Curacao. © Hollandse Hoogte / AFP

Vanavond op tv: Roadtrip Curaçao, Sterren op het doek en Postcode Loterij Eén tegen 50

Omdat er iedere dag heel veel te zien is op televisie, lees je hier iedere ochtend de kijktips voor vanavond. Dit zijn de aanraders voor zaterdag 23 oktober.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Rick Brandsteder en Geraldine Kemper nieuwe gezichten bij Five Days Inside
  Play

  Rick Brandste­der en Geraldine Kemper nieuwe gezichten bij Five Days Inside

  De documentaireserie Five Days Inside, waarbij bekende Nederlanders vijf dagen lang meedraaien in een zorginstelling of op een andere bijzondere plek, krijgt twee nieuwe gezichten. Rick Brandsteder en Geraldine Kemper gaan het nieuwe seizoen presenteren. Natasja Froger, die zich al eerder bij het programma aansloot, had dit seizoen voor het eerst in haar leven nazorg nodig. ,,De verhalen die ik hoorde, waren te gruwelijk voor woorden.”