Vandaag Inside vanaf maandag weer te zien, mét Derksen

update/met videoVandaag Inside keert terug op televisie. Na een afwezigheid van ruim twee weken zal de dagelijkse meningenshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen vanaf maandag weer op de buis te zien zijn. Dat bevestigt Johan Derksen aan deze site.

533 reacties

 • B.J. Dielemans

  2 maanden geleden
  Verander de naam van het programma in KANTINE LIVE, dat dekt de lading beter. Een volwaardige talkshow is het nooit geweest en zal het met deze drie niet worden.
 • A Kemp

  2 maanden geleden
  Hopelijk gaat het de spontaniteit van het programma er niet onder lijden. Elk woordje te moeten wegen zal het programma geen goed doen.
 • Bob John De Haan

  2 maanden geleden
  Los van of je he programma en de heer Derksen smaakvol / leuk vindt.. vind het heel goed dater niet naar de meepratende hypocriete minderheid geluisterd wordt.. Ik zou het belachelijk vinden dat "men" een programma cancelt op basis van een dom en stoer verhaal. Er is altijd wel iets waar mensen aanstoot aan kunnen nemen. En laat justitie zich échte en serieuze zaken aan de slag gaan en niet een zaak van 50 jaar geleden..
 • Edwin Paats

  2 maanden geleden
  heel fijn, dat het programma terug komt, eindelijk het werd tijd,groet Johan en zijn vrienden en ik kijk er naar uit!
 • Pettinga

  2 maanden geleden
  Heeeeel blij dat het programma weer vervolgd wordt. Heerlijke ^ bar" praat. Een ieder die hier aanstoot aanneemt kan naar een ander zender zappen. Iedereen is tegen een dictator of dictatuur, maar de cancelaars en wokers komen er wel erg dicht in de buurt!