Vanuit de hele wereld reacties op Floor Jansens Phantom of the Opera

Floor Jansen en Henk Poort scoren op dit moment een dikke nummer 1-hit met The Phantom of The Opera, dat ze zaterdag samen zongen in de Beste Zangers. Niet alleen op iTunes scoren de twee, ook op YouTube is het clipje al bijna één miljoen keer bekeken en is het nummer trending. 

Floor Jansen maakt het allemaal van een afstandje mee. Op dit moment zit ze in Engeland voor een fotoshoot met haar band Nightwish. Terwijl ze onder handen wordt genomen door een kapster reageert ze op het plotselinge succes in haar vaderland. Er wordt gespeculeerd over een deelname aan het Songfestival en het loopt storm voor haar tour. ,,Het gebeurt allemaal tegelijk en dat is een ontzettend luxeprobleem.”

Henk Poort is druk met zijn soloshow, waarmee hij vanaf eind oktober op de planken staat. Zo zit hij vanavond bij Omroep Max om daar over te praten, maar echt promotie hoeft hij niet meer te doen. ,,Sinds de Beste Zangers is alles uitverkocht. Ik had nooit de ambitie om een bekende Nederlander te worden, maar dit is mooi meegenomen.”