Volledig scherm
© ANP Kippa

Veel steun voor ontslagen Ferry Doedens op Facebook

Fans van Ferry Doedens hebben op Facebook hun steun betuigd aan de onlangs bij Goede Tijden, Slechte Tijden ontslagen acteur. De Facebookpagina 'Ferry Doedens verdient een 2e kans', heeft al ruim 5.500 likes gekregen.

Quote

Als Ferry niet terugkomt, stop ik met kijken!

Boze GTST-fan
Volledig scherm
© ANP Kippa

De fans geven met hun like aan dat ze vinden dat Doedens een tweede kans verdient bij Nederlands langstlopende soapserie. Maandag gaf de acteur in een verklaring aan RTL Boulevard toe dat hij een drugsprobleem heeft. Sindsdien stromen er veel steunbetuigingen op de Facebookpagina binnen.

"Sterkte Ferry met je afkickprogramma, weet wat het is. Vind wel knap dat je het eerlijk heb verteld, zet hem op kerel. Jammer hoor dat we je niet meer zien in GTST ik heb van al je rollen erg genoten, je bent een super goeie acteur", schrijft een van hen. "Als Ferry niet terugkomt, stop ik met kijken! Hij maakt GTST tenminste een beetje leuk! Zonnetje van de show!", schrijft een ander. Ook is er kritiek op het besluit van Endemol om hem te ontslaan. "Verslaving is een ziekte. Je ontslaat mensen die de griep hebben toch ook niet?", meent een fan.

Endemol maakte vrijdagavond bekend dat de 25-jarige acteur, die sinds 2009 Lucas Sanders speelt, zijn rol in de RTL 4-soap kwijtraakt omdat hij afspraken niet zou nakomen. Zijn contract bij Endemol, die de serie produceert, loopt in oktober af. Ferry zal tot eind december in GTST te zien zijn.