November 2018: Frank Masmeijer staat de pers te woord met advocaat Gert-Jan Knoops (rechts).
Volledig scherm
November 2018: Frank Masmeijer staat de pers te woord met advocaat Gert-Jan Knoops (rechts). © ANP

Verbijstering bij voormalig tv-ster Masmeijer om rel plotse vrijlating: ‘Het gaat niet goed met hem’

gratieDat de voor drugshandel veroordeelde oud-televisiepresentator Frank Masmeijer gratie heeft gekregen, is wegens persoonlijke omstandigheden. Dat zei advocaat Geert-Jan Knoops woensdag in een videofragment in het tv-programma Renze. De plotse vrijlating van oud-televisiepresentator Frank Masmeijer (60) is uitgegroeid tot een rel waarbij alle partijen die betrokken waren bij de besluitvorming naar elkaar wijzen. 

526 reacties

 • AD Redacteur

  2 maanden geleden
  Op deze pagina mag je zoals je gewend bent reacties achterlaten, maar vanwege de zomerperiode modereren wij iets minder vaak. Reacties achtergelaten na 15:30 worden de volgende dag na 12:30 bekeken. Bedankt voor je geduld!
 • Henk Nanninga

  2 maanden geleden
  Dit land is zo schaamteloos corrupt is met geen pen te beschrijven dacht dat corrupte landen niet in de eu horen Nederland is op elk vlak corrupt en slecht voor eigen bevolking
 • alie baken

  2 maanden geleden
  Laten we eerst maar eens stilstaan bij mensen welke fraude plegen valsheid in geschrifte alles bij elkaar liegen op de rechtbank en andere mensen heel veel financieel en psychisch leed toebrengen en die nooit veroordeeld worden Laten wij ons daar maar eens druk over maken Laten wij ons eerst maar eens druk maken over het fenomeen dat narcisten ook heel veel strafbare feiten plegen maar op iedere rechtbank overal mee wegkomen en vrij uit gaan Wie helpt deze slachtoffers Wie o wie helpt ???????
 • Roel Janssen

  2 maanden geleden
  Als er thuis problemen komen door zijn detensie, heeft de rechtspraak niet mee te maken. Hij is gestraft voor een ernstig delict. Maar toch laen ze hem vrij. Politie stop met het onderzoeken,van geld en mankracht verslinden onder zoeken naar drugs criminaliteit. Want de rechters in dit crimineel vriendelijke land laat ze toch weer vrij, voor dat de straf is uit gezeten. Dus onderzoeken zijn kosten alleen maar veel geld en manuren en ze lopen al weer heel snel vrij rond.
 • Marjan Bosch

  2 maanden geleden
  Ben benieuwd naar zijn Boek..met daarin namen van politici en bekende personen die hem graag het zwijgen op willen leggen. Met rust laten? Absoluut niet deze crimineel moet gewoon in een cel wegteren..net als degene die hem gratie verleent hebben en alle andere namen...

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
25964 stemmen