Verbluffend! Make-upartiest (25) transformeert zichzelf in wereldberoemde baby

videoDe Britse make-upartiest Elliot Joseph Rentz (25) - één van de bekendste transformatiekunstenaars ter wereld - heeft zichzelf met de nodige moeite maar met verbluffend eindresultaat omgetoverd in een wereldberoemde baby. Het gaat om Stormi, het op 1 februari vorig jaar geboren dochtertje van de Amerikaanse realityster Kylie Jenner (21) en haar knipperlichtvriend, de 27-jarige rapper Travis Scott.

In een YouTube-filmpje en diverse Instagramposts is te zien hoe Alexis Stone (de artiestennaam van Rentz) veranderde in wat waarschijnlijk één van de bekendste baby's ter wereld is. Rentz kroop de afgelopen jaren met succes in de huid van vooral volwassen sterren, maar nu zijn kennelijk de mini-celebrity’s aan de beurt. 

Rentz haalde een paar maanden geleden het wereldnieuws toen bleek dat hij wekenlang met een siliconenmasker op zijn gezicht had gelopen, waardoor iedereen dacht dat hij zijn gezicht met hulp van plastisch chirurgen drastisch had laten verbouwen. Volgens de make-upartiest had hij dat laten doen omdat hij depressief werd van zijn onopgemaakte spiegelbeeld. Naderhand bleek dat hij nog puur natuur is en dat zijn transformatie bedoeld was om aandacht te vragen voor kritiek die mensen op sociale media krijgen op hun uiterlijk.

Volledig scherm
Alexis Stone als baby Stormi © Instagram

MUm leFt mE tO paRty so stOle tHe biTchz Wig @kyliejenner

29.2k Likes, 738 Comments - Alexis Stone (@thealexisstone) on Instagram: "MUm leFt mE tO paRty so stOle tHe biTchz Wig @kyliejenner"

Volledig scherm
© Alexis Stone
Volledig scherm
Rentz als Madonna © Instagram Alexis Stone