Volledig scherm
Silfano M - Verdachte moord Feis © Politie

Verdachte schietpartij rapper Feis op nationale opsporingslijst

Ondanks 110 tips is de politie nog steeds op zoek naar de man die wordt verdacht van de fatale schietpartij waarbij de Rotterdamse rapper Feis om het leven kwam. De verdachte, Silfano M. bijgenaamd 'Fano', is op de nationale opsporingslijst gezet, zo werd bekendgemaakt in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Ook is er een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, werd tijdens oud en nieuw om 4.00 uur 's nachts in Rotterdam op straat doodgeschoten. Zijn broer raakte zwaargewond. De politie zei eerder te vermoeden dat ‘een onbenullige kroegruzie waar ze niks mee te maken hadden' de aanleiding was voor de schietincident.

De moeder van Feis heeft in een brief aan deze krant laten weten dat ze hoopt dat M. snel wordt opgepakt. ,,Ik leef al vier maanden en een week in de ergste nachtmerrie die je als moeder kunt hebben. En nog geen spoor van de schutter. Als moeder ga je kapot, wij gaan kapot. Het maakt je boos en roept het veel onrust op’’, schrijft ze. ,,Het idee dat hij vrij rondloopt met grote kans dat het kind van iemand anders het volgende slachtoffer wordt, is gewoon niet te bevatten. Hij moet echt gepakt worden en wij willen iedereen vragen om te helpen. Het kan ook jouw broer, beste vriend of kind overkomen.’’

Volledig scherm
Rapper Feis © Opsporing Verzocht