John van den Heuvel bij Jinek.
Volledig scherm
John van den Heuvel bij Jinek. © RTL

Verdriet bij John van den Heuvel om onuitgesproken ruzie met De Vries: ‘Het had goed kunnen komen’

special jinekHet zit John van den Heuvel dwars dat hij zijn ruzie met Peter R. de Vries niet meer goed heeft kunnen maken. Dat vertelde de bekende misdaadverslaggever in een openhartig en emotioneel interview bij Jinek. Van den Heuvel raadde De Vries af vertrouwenspersoon te worden van de kroongetuige in het Marengo-proces, waarop er een conflict ontstond. ,,Het leidde tot een felle app-wisseling, die niet meer goed is gekomen. En dat is buitengewoon verdrietig.”

20 reacties

 • Anneke van de Pol

  1 jaar geleden
  John is een integer persoon , wat een prachtig integer persoon .
 • T. Huisman

  1 jaar geleden
  Ze hadden dat gebied op de Lange Leidse dwarsstraat moeten afzetten met hekken en daar preventief moeten fouilleren maar dat doen ze nu maar dit had eerder gemoeten. Wist van geen wijken met lijfspreuk on bended knees is no way to be free. Kon zich zelf niet in de spiegel kijken als die er zich niet voor zou inzetten kroongetuige bij te staan. Zeer eigenwijs.
 • Jan Brouwer

  1 jaar geleden
  Dertig jaar vriendschap is schijnbaar minder belangrijk dan een goed bedoelt advies en een ruzie waard. John, jou valt niets te verwijten. Een zelfingenomen betweter laat zich niet adviseren. Schijnbaar ook niet door een vriend. Laat het rusten en zet je goede werk voort.
 • Elaine Pierre

  1 jaar geleden
  Mooie uitzending. Voornamelijk Eva en John. Integer gebracht door Eva (Niets over de rug van P R de Vries). Ik kan nog steeds niet kijken naar (welke dan ook) beelden van P R de Vries. Vreselijk. (En dan heb ik de man nooit van dichtbij gekend.).Markant, sterk, intilligent en oprecht mens. Wat betreft het criminaltiets niveau hier op dit moment. Het gaat nog veel erger worden.........daar gaat de Overheid niets tegen doen. :-(
 • Therese Weijdt

  1 jaar geleden
  Nou angela Jinek dacht met dit sensatie programma ga ik scoren De kijkcijvers vielen wel wel net iets boven de 800,000 Humberto had meer kijkers en laat nu Peter maar rusten Zijn dood was al erg genoegd