Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Vergeet de kijkcij­fers, dit programma hoort er gewoon te zijn bij de NPO

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

43 reacties

 • H. Drenth

  4 weken geleden
  heel wat beter dan al die programma’s bij de commerciële omroepen. En laat Ilse aub zich zelf blijven, voorgekookte en zichzelf leuk vindende mensen zijn er al teveel op tv
 • J.O.S. Steur

  1 maand geleden
  Mooie collum Angela, ik zelf keek er iets anders tegen aan, kreeg een beetje het Toppop gevoel bij in ieder geval vond ik het een verkeerde tijdprogrammering. Voelde voor mij niet lekker, en ook de netkeuze. Echter ben het toch wel met je eens, het verdiend een plaats, maar naar mijn mening mogen enkele aanpassingen zoals eerder en door jou benoemd worden doorgevoerd.
 • Hoegen

  1 maand geleden
  "Revealen" of gewoon onthullen? Doe toch gewoon man, je bent over de 60.
 • Harry Spruijt

  1 maand geleden
  Het moet nog wat beter worden, maar helemaal eens met Angela. Met het wegvallen van DWDD is het platform voor de betere Nederlandse bands wel grotendeels weggevallen. En dat krijgt nu weer een plaats: DOORGAAN!
 • Melissa Witteman

  1 maand geleden
  Ik vond het echt een heel goed programma! Prachtige optredens van normale lengtes. Goede gesprekken. En wat ik ook leuk vond was een klein overicht van nieuwe nummers en aankomende festivallen en optredens. Ik heb er van genoten en wil het trouw blijven kijken. Hopelijk mag het doorgaan
 1. Van der Meijde loopt 'tienduizenden euro's’ mis na ban uit gokreclames: 'Denk niet dat er nu minder gegokt wordt’
  besluit minister

  Van der Meijde loopt 'tienduizen­den euro's’ mis na ban uit gokrecla­mes: 'Denk niet dat er nu minder gegokt wordt’

  Bekende sporters en andere bekende Nederlanders mogen vanaf nu niet meer in gokreclames te zien zijn. Het betekent dat mensen als bijvoorbeeld Wesley Sneijder, Wim Kieft, Andy van der Meijde, Sjaak Swart, Jack van Gelder, Hans Klok, Ellie Lust en Kim Feenstra niet meer mogen figureren in reclames voor casino’s, sportweddenschappen of online gokken.