Verleidster Yana vertrekt uit Temptation Island: Ik amuseerde me totaal niet

videoVerleidster Yana Daems (23) uit datingprogramma Temptation Island verlaat het eiland, zo werd dit weekend duidelijk. Allerlei redenen deden de ronde, maar nu reageert ze zelf. ,,Ik verveelde me'', aldus de blondine.

,,Ik heb zelf gevraagd aan de producenten of ik weg mocht, en dat is in samenspraak dus ook gebeurd'', begint Yana haar video. De reden is duidelijk voor de 'Oostendse nagelstyliste met 670 cc aan humor'. ,,Ik amuseerde mij er totaal niet en verveelde me. Ik vroeg me af wat ik daar in godsnaam deed en ben maar naar huis gegaan'', vervolgt ze. ,,Geen enkele andere reden klopt, stop dus maar met redenen verzinnen'', besluit de verleidster.

Vervanging

De blondine is nog twee weken te zien in het programma. In die tijd kunnen er dingen gebeuren die haar vertrek hebben beïnvloed. Het Instagram-account van Temptation Island 2018 insinueert dat haar vertrek weleens kan betekenen dat er een nieuwe verleidster in Yana's plaats komt. ,,Daar kan en mag ik niets over zeggen'', zegt Yana. Op sociale media speculeren fans al volop. Voorlopig gaan er veel stemmen op voor Pommeline, de verleidster die recent haar relatie met oud-deelnemer Merijn verbrak. 

Volledig scherm
Verleidster Yana. © SBS
Volledig scherm
Pommeline is dolgelukkig met Merijn. © vijf.be