Verloofde Johnny de Mol showt haar bohemian babybelly

Anouk van Schie, de 36-jarige vriendin van presentator Johnny de Mol (39) kan niet wachten om haar tweede kindje te verwelkomen. ,,Nog even, en we zijn compleet'', laat ze vandaag weten bij een foto waarop ze trots haar babybuik laat zien. Het kiekje is onderdeel van een bohemian zwangerschapsshoot.

De stralende blondine werd voor de gelegenheid in een okergele trui gestoken en op een houten bank met een bont kleedje gezet. Naast haar de hond die ze samen met Johnny heeft. Bij het plaatje bedankt Anouk twee Haagse fotografen die actief zijn onder de naam Steef & Suus voor de mooie foto's en de 'superleuke' dag.

Johnny ging in september voor zijn Anouk op de knieën. Een maand later maakte de zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti bekend dat hij voor de eerste keer vader wordt. Even later verklapte hij dat het om een  jongetje gaat, die naar hem vernoemd zal worden. Zijn overgrootvader, opa en vader werden ook Johnny genoemd.

Voor Anouk, die in 2004 bekend werd met het meidengroepje KUS, is het de tweede zwangerschap. Uit een eerder huwelijk werd dochtertje Kiki (3) geboren. 

Lees hier: Dit is waarom Anouk de ware is voor Johnny de Mol.

Hallo buikie!🤰🏼 #zwanger #happy #lekkeruitbuiken #kannietwachten #johnnyjunior💙 #dress #NIKKIE

Een foto die is geplaatst door null (@anouk_van_schie) op

Wat een gezelligheid! ☃️💞🕯❄️🔥 #sneeuwpret #winterwonderland #openhaardaan #genieten #familie #loveit

Een foto die is geplaatst door null (@anouk_van_schie) op

Volledig scherm
© ANP

poll

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

  • Ja, Frank Dane is een waardige opvolger (32%)
  • Nee, ik stap over naar een andere radiozender (68%)
309 stemmen