Volledig scherm
Neymar. © Netflix.

Verrassing! Neymar speelt rol in Netflix-serie La Casa de Papel

Liefhebbers van de populaire Netflix-reeks La Casa de Papel mogen alvast warmlopen voor een gastoptreden van voetballer Neymar. Dat maakte de Braziliaanse aanvaller vandaag bekend via Twitter. Neymar is in twee afleveringen van het derde seizoen te zien.

,,Ik heb mijn droom gerealiseerd door in mijn favoriete serie mee te spelen’’, tweette Neymar, die op sociale media met de hashtag "#nuevofichaje" (nieuwe aanwinst) zinspeelde op aanhoudende transferperikelen. De boodschap gaat gepaard met een video waarop de Braziliaan het typische Dali-masker afzet.

Netflix zette gisteren nieuwe versies online van afleveringen 6 en 8 van seizoen drie. Daarin vertolkt Neymar de rol van een Braziliaanse monnik, genaamd Joao. Seizoen drie van La Casa de Papel verscheen al op 19 juli op Netflix, maar zonder Neymar. Door een verkrachtingszaak beslisten de programmamakers om de scenes met de Braziliaanse voetbalvedette te schrappen. Die rechtszaak werd eerder deze maand geseponeerd, waarop de makers beslisten om de afleveringen met Neymar alsnog online te plaatsen.

Neymar staat nog onder contract bij PSG, maar komt niet in actie voor de Franse landskampioen. De vedette heeft zijn zinnen gezet op een vertrek.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
12782 stemmen