Anthony Ramos en Melissa Barrera in de musical In The Heights.
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony Ramos en Melissa Barrera in de musical In The Heights. © x

Verrukkelijke In The Heights is de beste musical sinds La La Land

RecensieZe bestaan nog: films waarin de kleuren bijna pijn doen aan je ogen, overal spreekwoordelijke uitroeptekens achter staan, personages spontaan in zang en dans uitbarsten, hun verlangens uitschreeuwen en iedereen die het scherm bevolkt impulsief meedeint op dezelfde choreografie. In een tijd waarin cinema meer en meer inzet op authenticiteit en ook menig blockbuster ernstiger van toon wordt, is het gewoon even schrikken. Ongegeneerd dagdromen, het mag weer.

 1. Geloof de hype: Everything Everywhere All At Once is een ware filmsensatie
  Recensie

  Geloof de hype: Everything Everywhere All At Once is een ware filmsensa­tie

  Het concept van de ‘multiverse’ is hip. Onlangs raakten ook Marvelhelden Spider-Man en Doctor Strange verdwaald in meerdere parallelle werelden. Die films kunnen de prullenbak in. Het sensationele Everything Everywhere All At Once, vanaf donderdag in de bioscoop, geeft dezelfde kick die Being John Malkovich en de eerste The Matrix in 1999 veroorzaakten. En dan dekken die vergelijkingen nog niet de helft van de lading.
 2. Ruim 1,1 miljoen kijkers zien makelaar Alex bijna zoektocht naar huis staken
  Kopen zonder kijken

  Ruim 1,1 miljoen kijkers zien makelaar Alex bijna zoektocht naar huis staken

  Met een budget van 375.000 euro een ruime woning vinden in het centrum van Leiden. Dat was de opdracht voor het team van Martijn Krabbé in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Kopen zonder kijken vanavond. Ruim 1,1 miljoen kijkers stemden af op de uitzending, die zagen dat deelnemers Casper en Vera al snel werden teruggefloten: er moest radicaal iets veranderen, anders konden ze het vinden van hun droomhuis wel vergeten.

Poll

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

 • Nederland (16%)
 • Verenigd Koninkrijk (36%)
 • Spanje (7%)
 • Oekraïne (41%)
31484 stemmen