Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Verslaafd aan heroïne, amper 52 kilo en zag hem nu eens staan op tv

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

23 reacties

 • Abou Bakr Belhaj

  9 maanden geleden
  Ik kijk alleen naar voetbal en nieuws. Sinds ik de Column van Angela lees blijf ik toch een beetje op de hoogte van wat televisieland te bieden heeft. Zo een succes verhaal als hierboven beschreven kan natuurlijk alleen maar worden toegejuicht.
 • gert meijboom

  9 maanden geleden
  Goed voor Patrick, maar het aantal veren is wel genoeg denk ik. Hij is er in geslaagd een leven in te richten, zoals miljoenen dat dagelijks doen, vanaf school tot pensioen, die hun hele leven het gewoon zo doen, of zo gewoon doen, doe maar gewoon, doe het maar gewoon. Er is een betere manier, sneller en goedkoper; stuur zo'n groep week of 6 naar Bangladesh voor paar weekjes mode maken, helpen bij projecten, confrontatie met andere realiteit, doe maar gewoon.
 • Jacq Rood

  9 maanden geleden
  Ik bewonder Patrick zeer! Wel jammer dat hij is toegetreden tot het leger der BN'ers en ook als panellid in te huren is. Zoals in "wat verdien jij?"
 • Vollemans

  9 maanden geleden
  Hoi Angela, ik vind het harstikke fijn voor Patrick,maar ik ben van net zover gekomen, zonder die hand en hulp van een programna, daarom denk ik lucky bastard. Want ook ik was zwaar verslaafd en met mij zoveel maar toch is t mij gelukt. Ik had t alleen wel leuk gevonden dat ik ook al die support had gekregen plus wat bekendheid met mijn foto’s. Dat doe ik al heel lang en toch ook niet echt slecht, maar ja niet iedereen heeft geluk denk ik dan maar.
 • Patrick Harmelink

  9 maanden geleden
  Het begint een beetje vervelend te worden, maar ik ben het weer met Angela eens. Dreamschool is een mooi programma. En die 144000 moet een tikfoutje zijn, toch Angela?