Volledig scherm
Russell Crowe in Gladiator. © AP

Vervolg op Gladiator in de maak

Er komt een vervolgfilm van Gladiator, die een tijdssprong van 25 jaar zal maken. Het eerste deel werd in 2000 geregisseerd door Ridley Scott (81) en was direct een succes. De film werd beloond met vijf Oscars, waaronder die voor beste film en beste acteur voor Russell Crowe (55).

Producent Laurie MacDonald vertelde het nieuws aan Hey U Guys: ,,We werken samen met Ridley Scott. Daar konden we niet onderuit, tenzij we echt een legitieme reden hadden. We werken ook samen met een geweldige schrijver, Peter Craig.” Haar echtgenoot, Walter Parkes, voegde toe: ,,De film gaat verder op het verhaal, maar dan 30 of 25 jaar later.” Het verhaal zou over Lucius gaan, het neefje van keizer Commodus.

In de originele Gladiator-film werd Maximus (een rol van Russell Crowe) gedwongen om als gladiator te vechten, nadat zijn familie uitgemoord werd door keizer Commodus (Joaquin Phoenix). Uiteindelijk liet ook Maximus het leven, maar dat hoeft geen bezwaar te zijn voor een nieuwe film, liet Ridley Scott  al in een eerder interview weten.

,,Ik weet hoe ik hem moet terugbrengen”, vertelde hij. ,,Ik had een gesprek met de studio: ‘maar hij is dood!’ Maar er is een manier om hem terug te brengen. Of dat ook zal gebeuren, weet ik niet. Russell is een beetje veranderd, maar ik probeer om hem vast te krijgen.”

 1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

  Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

  Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.
 2. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

  Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

  De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

 • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
 • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
14057 stemmen