Volledig scherm
De heren van Voetbal Inside met Wilfred Genee, Rene van der Gijp, vaste gast Jan Boskamp en Johan Derksen. © ANP Kippa

VI Oranje blijft thuis: ook met andere gasten

De voetbaltalkshow van de heren van Voetbal Inside kent deze zomer ook andere gezichten aan tafel. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zullen niet vijfmaal per week tezamen te zien zijn, maar ook gasten in de studio ontvangen. Het talkshow draagt de naam: VI Oranje blijft thuis en is te zien bij RTL4.

RTL bevestigt dat de talkshow doorgaat tijdens het WK voetbal dat van 14 juni tot en met 15 juli in Rusland wordt gehouden. Zoals bekend doet Nederland niet mee aan het evenement. ,,Verdere details worden nog bekendgemaakt, maar we zitten op een unieke locatie en de mannen gaan hun best doen om Nederland zelfs bij dit WK trots te laten zijn op Oranje”, laat een woordvoerder van RTL weten.

Voor Genee, Derksen en Van der Gijp wordt VI Oranje blijft thuis de laatste klus. Op 1 augustus stapt het trio over naar het Talpa van John de Mol, waar ze bij Veronica verder gaan met hun programma. De drie stonden aanvankelijk niet te juichen om nog een voetbalpraatprogramma te doen deze zomer, vooral ook omdat Nederland niet meedoet. Na diverse gesprekken is de kogel toch door de kerk. Vanavond staat er weer uitzending van Voetbal Inside op het programma. Maandag is de laatste.