Viaplay zal naast F1 ook Nederlandse shows, series en documentaires gaan uitzenden.
Volledig scherm
Viaplay zal naast F1 ook Nederlandse shows, series en documentaires gaan uitzenden. © ANP

Viaplay wil concurrent worden van RTL en Talpa: naast F1 ook eigen Nederlandse shows en series

De Scandinavische streamingsdienst Viaplay die komend jaar de Formule 1 gaat uitzenden wil niet alleen sportliefhebbers aan zich binden. De Zweden willen ook Nederlandse shows, series en documentaires gaan maken. Daarmee wordt Viaplay een serieuze concurrent van RTL en Talpa.

41 reacties

 • Jeroen Noordover

  9 maanden geleden
  Hahaha viaplay concurrent Ziggo???? Success met viaplay zonder aansluiting op een kabel of glasvezel.
 • Anoniem

  9 maanden geleden
  Wat een gezeur over de kosten ga gewoon voor IPTV betaal je per jaar 85 euro of zelfs minder en je kan F1 op Skysport of ORF of welke zender kijken zonder extra te betalen voor ViaPlay en ook nog eens goed voor je talen kennis :) A Jansen
 • Yoshua Kreukniet

  9 maanden geleden
  Ik ben hier blij mee. Kan eindelijk Ziggo eruit, kijk alleen F1. Nooit naar de ouderen TV als NPO, RTL en SBS. Ziggo kost € 60.- P.M, niemand kijkt ouderen TV hier. Straks GB glasvezel van T voor € 40.- P.M. Tientje aan Viaplay voor F1, bespaar ik € 120.- P.J Voordeel is groter dan het absurd dure Ziggo, je betaald voor NPO, RTL, SBS, waar je nooit naar kijkt. Liefst betaal ik uitsluitend waar ik naar kijk, streaming is beter dan gewoon TV kijken zoals ouderen dat doen.
 • M Waarhold

  9 maanden geleden
  Concurrentie wil alleen maar zeggen dat er betaald gekeken moet worden. Nou maakt mij dat niet uit maar concurrentie wilt tegenwoordig zeggen, hogere kosten. Maar wat heeft dat nou met een CD'tje of videotheek te maken, daar had je een keuze en kon je iets meerdere malen zien en was gelijk je bezit.
 • Peter B

  9 maanden geleden
  Waarschijnlijk zal dit abonnement rond de 15 euro te komen liggen en dat lijkt me meer dan prima als je ziet wat ze allemaal hebben betaald voor de rechten en wat voor publiekstrekkers ze hebben binnen gehaald. Ook dit abonnement zal ik gewoon weer afsluiten net als nagenoeg alle andere streamingdiensten. Het is ideaal tv kijken, beter dan die rommel op de zenders van tegenwoordig. Goeie ontwikkeling!