Volledig scherm
© Brunopress

Victoria is misselijk en Sonja Bakker trekt stoute laarsjes aan

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Topmodel Kim Feenstra is helemaal weg van de Rotterdamse skyline, die ook wel bekend staat als Manhattan aan de Maas.

Dieetgoeroe Sonja Bakker laat in een filosofische bui weten welke weg haar eierkoekfans moeten inslaan. ,,Geloof in jezelf, huppekee'', aldus Sonja, die mogelijk vooral zichzelf moed inpraat.

Rotterdammer Fred van Leer is lastminute de sportschool ingedoken zodat hij morgen op zijn verjaardag veel taart kan eten. Fred blaast morgen 42 kaarsjes uit.

Victoria Koblenko is tijdens opnames van Extreme Roadtrip in het Marokkaanse Fez kotsmisselijk geworden na een bungeejump. De knappe presentatrice waagt zich liever nooit meer aan een 'whiplash voor je hele lijf'.

De met hulp van een maagverkleining ettelijke kilo's afgevallen Patty Brard is behoorlijk blij met een foto die musicalacteur Jim Bakkum van haar maakte.

Schrijfster Daphne Deckers weet het honderd procent zeker. Als er een eikeltje op je hoofd valt, betekent dat een goede week.

Fred, de kater van actrice Georgina Verbaan, kwam vanmorgen na het slopen van een badkamerkastje verder wat moeilijk op gang. 

Actrice Saar Koningsberger, in maart dit jaar moeder geworden van dochtertje Scottie, heeft op gezette tijden nog steeds zin om een groot bord tiramisu naar binnen te lepelen.

Adhd-komediant Jochem Myjer laat, ter promotie van zijn theatershow Adem In, Adem Uit, 'de drukste tram van Amsterdam' door de hoofdstad rijden. Vanmorgen speelde hij in zijn 'eigen' tram ook nog even conducteur. 

Levensliedzanger Wolter Kroes had na een weekend optreden wat vouwen van vermoeidheid in zijn gezicht. ,,Ik denk dat ik de strijkbout weer nodig heb.''

Gefeliciteerd! Jonas, de oudste zoon van Trijntje Oosterhuis, is vandaag 14 jaar geworden. Zijn broertje Marijn is 12 jaar.

Modemeisje Anna Nooshin had tijdens haar werkvakantie in Californië toch nog even tijd om in ondergoed of bikini op de rand van een zwembad te poseren.

Veel zien we haar zus Dolshe eigenlijk niet, maar wat presentatrice Olcay Gulsen betreft komt daar verandering in. 

Victoria Koblenko nam een kijkje in het onlangs verbouwde Amsterdamse hotel Victoria waar ze vroeger nooit naar binnen durfde.

Daniëlle Oerlemans vindt dat haar oudste zoon Thijmen (17) nu wel heel groot begint te worden. Samen met haar echtgenoot, tv-producent Reinout heeft ze ook nog zoon Bejamin (12) en dochters Fiene (14) en Katelyn (9). 

Presentatrice Nance Coolen vindt het prettig om tijdens het uitlaten van haar hond wat te experimenteren met fotofiltertjes. 

Airen Mylene steekt de liefde voor haar in maart geboren zoontje Bodhi niet onder stoelen of banken. De vader van het jongetje is oud-hockeyer Taeke Taekema.

Art Rooijakkers liet zich vanmorgen door iemand op een grasmat fotograferen. Het eindresultaat zette hij op Instagram met het wat voorspelbare onderschrift 'zo groen als gras'.