Volledig scherm
Victoria Koblenko beleeft een ijskoud weekend. © Brunopress

Victoria Koblenko klappertandt in -113 graden en Bibi's decolleté

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jochem zet grote ogen op

Cabaretier heeft weer eens een app ontdekt waarmee hij zijn hoofd compleet vervormt. Samen met zoon Melle neemt hij een filmpje op waarom zijn fans hartelijk moeten lachen.

#meligezaterdag

Een foto die is geplaatst door Jochem Myjer (@jochemmyjer) op

Merry christmas, Art

Het is even wennen: een kerstlunch nog voordat Sinterklaas het land uit is, maar Art Rooijakkers doet het gewoon. Compleet met kersttrui en een overload aan kerstdecoratie.

Een kerstlunch op 2 december. Ff wennen, maar ach, waarom niet?! 😂 #merrychristmas #endoorrr

Een foto die is geplaatst door Art rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

Winston wil op schoot

Winston Gerschtanowitz liep in zijn sportschool in Huizen Sinterklaas en Zwarte Piet tegen het lijf. Op schoot mocht hij niet, maar met de twee kindervrienden poseren is ook leuk.

Helaas mocht ik niet op schoot bij de Sint🤩🤩🤩 @3sixty5personaltraining

Een foto die is geplaatst door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

Patty's autoselfie

De op Ibiza woonachtige Patty Brard heeft tijdens een bezoekje aan Amsterdam zin in een Hollands kroketje, maar weet zich toch te beheersen en gaat voor een gezond sapje.

Terwijl je zo’n zin had in een kroketje van Dobben....#discipline #cry #healthy #smsterdam #fog #cold #coldpressedjuicery

Een foto die is geplaatst door Patty Brard (@pattybrard) op

Miljuschka bijt in een perzik

In een lichtroze galajurk aan een perfect gestylede tafel bomvol fotogeniek eten laat Miljuschka Witzenhausen weten dat voedsel het ingrediënt is dat mensen bindt.

Food is the ingredient that binds us together💕

Een foto die is geplaatst door Miljuschka (@miljuschka) op

Bibi's rode lippen

Bibi Breijman kan na haar optreden in Ahoy gisteravond rekenen op een stapel complimentjes van fans die haar retegoed vonden. De Haagse brunette koos een zwart jurkje met diep decolleté uit als showoutfit. ,,Waylon mag wel zuinig op je zijn!'', luidt een reactie.

Almost showtimeeee ✨💫

Een foto die is geplaatst door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Waylons lachsalvo

Waylon is er op zijn beurt over uit hoe hij het Eurovisie Songfestival in Lissabon volgend jaar gaat winnen. Een blonde pruik en roze jurkje zou hem niet misstaan, gniffelt hij bij een faceswap met zijn collega's van The Voice.

📷 @ardgelinck Zo ga ik zeker het songfestival winnen!! Ik dank je voor een heerlijk lachsalvo vanochtend!! 😂

Een foto die is geplaatst door Waylon (@official_waylon_music) op

Vik lacht zich rot

Terwijl zijn vader lui ligt te doen op een handdoekje, pakt Vik Barthélemy (3) zijn kans. De zoon van Lieke en Bas vult zijn rode emmertje en giet het zonder blikken of blozen over zijn vader heen. ,,Van wie zou hij dat hebben?!'', vraagt Lieke zich af vanaf haar zonnige vakantieadres.

Van wie zou hij dat hebben...... ???! 😂😂😂 #love #zonnenisernietbijmetkids 🌴🙈 @basvanveggel3 ❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Peter in winterwonderland

Presentator Peter van der Vorst maakte tijdens zijn ochtendwandeling een prachtige landschapsfoto van wat schapen op een weiland. De likes liepen in een paar uur op richting de 500.

Winter is coming

Een foto die is geplaatst door Peter van der Vorst (@petervdvorst) op

De dansjes van Victoria en Lev

Victoria Koblenko is op aanraden van haar vriend en healthfreak Lev een koelcel ingedoken waar de temperatuur daalt tot -113 graden. Bij de zogenoemde Whole Body Cryotherapy krijgen lichaam en geest in drie minuten een ijskoude boost. Hoe Victoria het volhield? Blijven dansen!