Volledig scherm
. © JVM/ANP

Viktor Verhulst na heftige crash: Een wonder dat ik ongedeerd ben

Met enkel lichte verwondingen kwam Viktor Verhulst (25) gisteren uit het auto-ongeluk dat hij zelf veroorzaakte. Hij beseft dat hij erg veel geluk heeft gehad en bedankt zijn volgers en fans op Instagram voor al hun berichtjes.

,,Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben”, schrijft Viktor Verhulst, zoon van Studio100-baas Gert Verhulst. ,,Ik ben dan ook enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Verhulst reed gisteren omstreeks vijf uur 's middags in op een file in Jabbeke die was ontstaan na wegenwerken. Zijn Range Rover ging enkele keren overkop, maar de presentator, die in Nederland Love Island aan elkaar praatte en nu is te zien in Ranking The Stars, kwam ongedeerd uit het ongeval. Er raakte ook niemand anders gewond. Twee wagens liepen wel blikschade op. 

Volledig scherm
Viktor Verhulst reageert na zijn ongeval © Instagram
  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.