Viola Holt.
Volledig scherm
PREMIUM
Viola Holt. © Viola Holt

Viola Holt duikt zangstudio in met ‘meesteroplichter’ Ari Olivier

BN'ER@HOMENederland zit voorlopig vooral thuis en veel BN’ers dus ook. Wat lezen, luisteren of kijken zij om de dag door te komen? Vandaag geeft voormalig 5 Uur Show-gezicht Viola Holt (70) haar aanrader(s).

Hoe gaat het met u in deze coronatijd?

,,Het gaat goed, ik heb overal meer tijd voor. Ik geniet vooral van de stilte en de stralende hemel waar nu geen vliegtuigen doorheen vliegen. Het is met name voor jongeren erg, die verliefd zijn en niets kunnen. En voor ouderen achter het glas in verzorgingstehuizen. Zelf volg ik het niet meer zo, ik kan geen viroloog meer zien. De een zegt dit, de ander dat, ik kan er niks mee.”

  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’