Volledig scherm
Peter Jan Rens en zijn Virginia. © bruno

'Virginia (21) is weer zwanger van Peter Jan Rens (63)'

Virginia, de vriendin van Peter Jan Rens, is wederom zwanger. Eerder dit jaar kreeg de 42 jaar jongere geliefde van de oud-presentator (63) een miskraam. 'Het is nog pril, maar ik voel aan alles dat het dit keer goed gaat', vertelt Peter Jan nu aan Story.

Volledig scherm
© Peter Jan Rens op een archieffoto (2002). ANP KIPPA

'Eigenlijk zou ik het voor mij moeten houden, want het is nog in het beginstadium', zegt Peter Jan tegen het weekblad. 'We hebben het kortgeleden ontdekt. We hadden afgesproken dat we het vanwege onze eerdere miskraam pas over drie maanden zouden vertellen, maar ik kan het niet langer verzwijgen. We zijn door het dolle heen. Wie weet krijg ik een zoon, dat zou ik fantastisch vinden!'

Peter Jan, die vooral bekend is van het typetje Meneer Kaktus en diverse spelprogramma's presenteerde, heeft al een dochter. Zij heet Lutein en is intussen 33 jaar. Twintiger Virginia heeft een zoon, Jay (6). Ze werd op haar veertiende per ongeluk zwanger, waarna haar moeder de voogdij op zich nam. Sinds het contact met haar moeder is verbroken, ziet Virginia ook haar zoontje niet meer.

'Gelogen'
Overigens meldt De Telegraaf dat het verhaal van Story over Peter Jan Rens niet zou kloppen. Volgens 'bronnen' van de krant lag Virginia twee weken geleden tijdens een rode loper-evenement juist thuis in bed om bij te komen van weer een miskraam.

Waarom Peter Jan zou liegen over een zwangerschap van zijn vriendin weet de krant niet. 'Hij verlangt er wellicht zo naar dat hij het maar moeilijk kan accepteren dat zijn droom geen werkelijkheid is geworden,' zo wordt gesuggereerd.