Vlogger Snapking bekent vreemdgaan tijdens relatie met Famke Louise

Vlogger Tim van Teunenbroek, beter bekend als SnapKing en DieTim, bekent dat hij is vreemdgegaan tijdens zijn relatie met rapper Famke Louise. Zij leek hem daarvan te beschuldigen in haar nieuwe nummer Zonder Jou. De harde teksten van het lied gaan inderdaad over hem, vertelt Tim aan het YouTube-kanaal Jeroen & Co.

De 19-jarige Famke Meijer, zoals Famke Louise eigenlijk heet, windt er in haar nieuwe track geen doekjes om. ,,Neem die oorbellen mee van die slet'', rapt ze in het nummer, waarvan de clip tot nu toe ruim 707.000 keer werd bekeken. ,,Ik hoef die shit niet meer te vinden in mijn bed.''

Tim heeft inderdaad het bed gedeeld met iemand anders toen hij met Famke ging, bekent hij nu. ,,Ik ben wel vreemdgegaan man'', vertelt hij. ,,Daar ben ik gewoon eerlijk over. Dat is gewoon heel lang geleden. En daarna gingen we nog leuk met elkaar om.'' Het is niet duidelijk hoe vaak de vlogger Famke heeft bedrogen, of met wie.

Pranks

Famke Louise maakte de breuk vorige maand wereldkundig op YouTube. De twee waren uit elkaar gegroeid en niet meer verliefd, vertelde ze. De ex-geliefden kwamen vaak in de media vanwege hun heftige pranks. Zo maakte Famke Louise een vlog waarin ze haar vriend zogenaamd bedroog met een andere jongen en loog ze tegen de buren over de dood van haar vriend.

SnapKing kwam op zijn beurt in opspraak nadat hij zijn jonge fans had opgeroepen naar een duur 0909-nummer te bellen en daarmee 13.000 euro opstreek. En onlangs kreeg hij nog een werkstraf van 40 uur opgelegd voor het beledigen van een supermarktmedewerker met het syndroom van Down in een video op zijn kanaal. Eerder verbrak RTL MCN - het YouTube-netwerk van RTL - de samenwerking met Tim, omdat hij een racistisch en vrouwonvriendelijk filmpje had gedeeld.

Volledig scherm
SnapKing. © RTL

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13005 stemmen