Monica Geuze
Volledig scherm
Monica Geuze © Brunopress

Vlogster Monica Geuze filmt in auto geslachtsdeel vriend Lars Veldwijk

De momenteel zwangere vlogster Monica Geuze (23) heeft flink geblunderd met de montage van een recente YouTube-video. Ze filmde in de auto haar vriend, FC Groningen-spits Lars Veldwijk (26), terwijl hij bij wijze van geintje zijn geslachtsdeel even uit zijn broek had gehaald. De beelden werden in eerste instantie ongecensureerd online gezet en korte tijd later, na wat ophef op sociale media, verwijderd. Inmiddels is alleen nog een nette versie van het filmpje te zien.

In de eerste versie van Monica's vlog zitten zij en Veldwijk grappend en grollend in een auto. Op een gegeven moment wordt duidelijk dat de voetballer zijn geslachtsdeel uit zijn broek heeft gehaald en zijn vriendin een pikant voorstel doet. De vlogster krijgt dat in de gaten. ,,Lars heeft zijn piemel uit zijn broek gehaald'', giechelt ze op de bijrijdersstoel. Vervolgens besluit ze er de camera op te richten en komt heel even een stukje 'versnellingspook' in beeld. Hoewel de beelden inmiddels zijn weggeknipt, zijn ze nog wel te zien op de site van Shownieuws. Monica heeft nog niet uit de doeken gedaan waarom ze in eerste instantie besloot het kruis van Veldwijk toch maar online te zetten. Onduidelijk is of zij zelf verantwoordelijk was voor de eindmontage van het filmpje.

Veldwijk speelt sinds afgelopen zomer bij FC Groningen. Veel heeft hij nog niet gespeeld. Hij raakte betrokken bij een conflict met een collega-voetballer en trainer Ernest Faber verweet zijn aanvaller diverse keren een gebrek aan topsportmentaliteit. De partner van Monica Geuze heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Volledig scherm
© screenshot YouTube
Volledig scherm
© screenshot YouTube

Fen 🥀 on Twitter

Wilde net de vlog van monica kijken en hij is ineens offline, gaan wat geruchten rond. We will see, take your time @monicageuze ❤️