Volledig scherm
Patricia van Haastrecht © screenshot RTL/TVOH

Voice-finaliste Patricia van Haastrecht tekent platendeal

Patricia van Haastrecht heeft haar eerste platendeal op zak. Het muzieklabel Redline Music brengt op 20 september haar eerste single Thunder uit. In oktober start haar eerste clubtour Whatever, kondigde haar platenlabel vandaag aan.

Patricia van Haastrecht stond in februari in de finale van het negende seizoen van The Voice of Holland. Haar auditieliedje Rise Up is inmiddels 5 miljoen keer bekeken op YouTube. Recent trad Patricia nog op tijdens het Kinderprinsengrachtconcert, samen met Trijntje Oosterhuis en Jamai.

Patricia: ,,Ik ben zó ontzettend blij! Dit had ik kortgeleden echt niet kunnen bedenken. Ik knipperde met mijn ogen en ineens was daar Thunder. Dit lied gaat over ergens in vastzitten en de kracht hebben om niet op te geven. Een boodschap waarmee ik andere mensen wil inspireren en steunen. Ik kan niet wachten om het met de wereld te delen. En dat ik dit samen met Redline Music mag gaan doen, daar ben ik heel enthousiast over en dankbaar voor."

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’