Hanin Al Kadamani in The Voice.
Volledig scherm
Hanin Al Kadamani in The Voice. © RTL

Voice-talent Hanin mogelijk uitgezet: ‘Dacht dat ik haar nooit meer zou zien’

De Syrische zangeres Hanin Al Kadamani (18), die afgelopen seizoen indruk maakte in The voice of Holland en vanavond nog een gastoptreden gaf, dreigt naar verluidt uitgezet te worden. Haar aanvraag voor een verblijfsvergunning is afgewezen, vertelden Martijn Krabbé en deelnemer Dani van Velthoven bij Beau.

 1. Ruim 2,1 miljoen kijkers zien Dani van Velthoven (21) The Voice winnen
  update

  Ruim 2,1 miljoen kijkers zien Dani van Velthoven (21) The Voice winnen

  Ruim 2,1 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe Dani van Velthoven (21) uit Purmerend het elfde seizoen van The voice of Holland won. De hokjesloze, dromerige zanger met de talenknobbel liet in de bewogen finale concurrenten Sem en Nienke achter zich. Ook Jasper, de meest besproken kandidaat van dit seizoen, sneuvelde in het zicht van de haven, maar was voor coach Anouk wel reden om te pleiten voor een nieuwe opzet van de show.
 2. 2,3 miljoen kijkers zien Syrische Hanin (18) ‘coronacoaches’ The Voice betoveren
  update

  2,3 miljoen kijkers zien Syrische Hanin (18) ‘coronacoa­ches’ The Voice betoveren

  Na het enorme succes van The Masked Singer dat vorige week eindigde, zet RTL het miljoenenpubliek door. Ruim 2,3 miljoen kijkers zagen in de eerste aflevering van het elfde, coronaproof seizoen van kijkcijferhit The voice of Holland de 18-jarige Hanin Al Kadamani flinke indruk maken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De Syrische brunette bracht Let it be van The Beatles volgens de jury - met nieuwkomer Jan Smit - zo puur, dat de tranen rijkelijk vloeiden.