Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte

Volendams jawoord op Ibiza

Morgen is het zover: dan trouwt zanger Nick Schilder zijn Kirsten. Niet in hun vertrouwde Volendam, maar afgelegen op Ibiza. Het halve vissersdorp vliegt in.

Volledig scherm
Het idyllische restaurant Ses Boques is de trouwlocatie © vrij

Het is niet moeilijk om te raden waarom Nick en Kirsten het idyllische restaurant Ses Boques en aanpalend strand hebben gekozen als trouwlocatie. Een blik op het romantische terras en je ziet het meteen voor je: lange tafels met rieten parasols vol etende gasten (de paëlla is er vermaard), kinderen die op blote voetjes door het zand rennen en 's avonds een groot feest met uitzicht op een azuurblauwe zee.

Maar er is nog een reden: de locatie is alleen te bereiken via een weg vol haarspeldbochten, die de laatste paar honderd meter overgaat in een smal en ijzingwekkend steil rotspad. De privacy van het bruidspaar, dat zijn huwelijk als een privézaak ziet en er vooraf niets over wil zeggen, is daarmee gewaarborgd. Net als die van de 150 gasten die overvliegen, onder wie natuurlijk boezemvrienden Simon Keizer - wederhelft van het zangduo Nick & Simon- Jan Smit en Kees Tol.

Nick en Kirsten Hofstee leerden elkaar elf jaar geleden kennen op de kermis van Volendam. Hun eerste date was in Hotel Spaander, op 15 september, de dag nadat Nick samen met Simon de demo voor hun eerste hit De Soldaat had opgenomen. De eerste zoen was bij het het witte Mariabeeld aan het havenhoofd van Volendam, waar Nick vorig jaar ook op z'n knieën ging voor zijn bruid.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
18670 stemmen