Voor Matthijs van Nieuwkerk was het een zegen dat Dionne Stax na hem kwam

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

65 reacties

 • Perdijk

  1 jaar geleden
  was eerst teleurgesteld betr,intervieuw,vond dat niets om kwetsbare vbragen te stellen op iemands verjaardag. Maxima is gelukkig niet vd.poes,ook watbetr griekenland,antwoordde zij,dat het l.geel was en zij n.h eigen huis http://gingen.De gewone man ging n.camping of huurhuis. Zelf houd ik me aan de regeltjes en blijf dus thuis. Film Dionne Sax was erg matig,maar wij weten alles al,breng dan maar nieuws. We hebben nu kennis gemaakt met een oudere zus en schoolvriendinnen. Elly Perdijk.
 • Couvee

  1 jaar geleden
  Was erg benieuwd naar jouw oordeel over het interview maar je spaart de interviewer wel muv het zinnetje dat hij zich gelukkig mag prijzen dat het programma na hem alsnog zijn optreden redde. Ben een beetje teleurgesteld dat je hem niet wil of durft aan te pakken. Ik vond het interview af en toe zelfs slaapverwekkend en had gehoopt dat hij ook iets zou vragen over dat satirische programma waarin het koningspaar weinig charmant wordt opgevoerd Met vr gr Rien Couvee
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Piet Timmermans Angela, je vergelijkt een TV programma met een slecht krantje. Alles aan het einde is niet briljant, maar wanneer dat wordt waar gemaakt is er mee te leven. Echter een krantje (ik noem geen namen) dat de laatste maanden voornamelijk clickbait's produceert is nog veel slechter. Na de clickbait volgt geen informatie meer, maar vooral gegevens. Als definitie voor het verschil tussen informatie en gegevens: informatie voegt iets toe aan je kennis. Gegevens doen dat niet.
 • M.A Grieken

  1 jaar geleden
  Wat een onzin allemaal. Die hele Máxima hype. Wat mij is opgevallen is dat er weinig vlaggen wapperden opgaat verjaardag in tegenstelling tot Koningsdag. Dus zo populair is ze blijkbaar niet.
 • Ank Huizinga-Cusiel

  1 jaar geleden
  Heb heel wat beter interviews gezien van Mathijs van Nieuwkerk, bij DWDD waren het korte gesprekken en niet gebonden aan een koninklijk protocol. Ben geen fan van Ivo Niehe maar vermoed dat hij het beter had gedaan!