Voor Matthijs van Nieuwkerk was het een zegen dat Dionne Stax na hem kwam

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

65 reacties

 • Perdijk

  4 weken geleden
  was eerst teleurgesteld betr,intervieuw,vond dat niets om kwetsbare vbragen te stellen op iemands verjaardag. Maxima is gelukkig niet vd.poes,ook watbetr griekenland,antwoordde zij,dat het l.geel was en zij n.h eigen huis http://gingen.De gewone man ging n.camping of huurhuis. Zelf houd ik me aan de regeltjes en blijf dus thuis. Film Dionne Sax was erg matig,maar wij weten alles al,breng dan maar nieuws. We hebben nu kennis gemaakt met een oudere zus en schoolvriendinnen. Elly Perdijk.
 • Couvee

  4 weken geleden
  Was erg benieuwd naar jouw oordeel over het interview maar je spaart de interviewer wel muv het zinnetje dat hij zich gelukkig mag prijzen dat het programma na hem alsnog zijn optreden redde. Ben een beetje teleurgesteld dat je hem niet wil of durft aan te pakken. Ik vond het interview af en toe zelfs slaapverwekkend en had gehoopt dat hij ook iets zou vragen over dat satirische programma waarin het koningspaar weinig charmant wordt opgevoerd Met vr gr Rien Couvee
 • Anoniem

  4 weken geleden
  Piet Timmermans Angela, je vergelijkt een TV programma met een slecht krantje. Alles aan het einde is niet briljant, maar wanneer dat wordt waar gemaakt is er mee te leven. Echter een krantje (ik noem geen namen) dat de laatste maanden voornamelijk clickbait's produceert is nog veel slechter. Na de clickbait volgt geen informatie meer, maar vooral gegevens. Als definitie voor het verschil tussen informatie en gegevens: informatie voegt iets toe aan je kennis. Gegevens doen dat niet.
 • M.A Grieken

  4 weken geleden
  Wat een onzin allemaal. Die hele Máxima hype. Wat mij is opgevallen is dat er weinig vlaggen wapperden opgaat verjaardag in tegenstelling tot Koningsdag. Dus zo populair is ze blijkbaar niet.
 • Ank Huizinga-Cusiel

  4 weken geleden
  Heb heel wat beter interviews gezien van Mathijs van Nieuwkerk, bij DWDD waren het korte gesprekken en niet gebonden aan een koninklijk protocol. Ben geen fan van Ivo Niehe maar vermoed dat hij het beter had gedaan!
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
 2. ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’
  Podcast

  ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’

  ‘Follow de SOA is rauw, kaolo echt en grappig,’ zegt serie-liefhebber Kevin Goes in de podcast Bingewatchers. ‘Maar je voelt je als 35-jarige wel een beetje een perverseling terwijl je kijkt naar net 18-jarigen die allerlei seksuele handelingen uitvoeren.’ Toch vindt hij dat Videoland een goede en mooie serie heeft neergezet met Follow de SOA, die gaat over een meisje dat bij haar ontmaagding een SOA oploopt en er achter probeert te komen hoe die SOA als een lopend vuurtje door haar school verspreid is.